Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. KotroczAnna

KotroczAnna Utánpótlás-írogató

Szia segitséget kéérnék Páncél panim elkóborolt nem találom segítségedet előre is köszönöm. üdvözlet Kotrocz Anna gazda ID39857060

2. Szabolcs80

Szabolcs80 Utánpótlás-írogató

Miért nem tölt be rendesen a játék? Vagy ki kell lépnem 2x-3x, vagy fákat nem tölt be, vagy ólakat nem tölt be, de volt, hogy szántót sem tölt be rendesen.A frissítésre nem reagál a betöltés.Már böngészőt is váltottam.
    Köszönöm a választ.

3. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    Kérlek, próbáld meg a kliens használatát:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-unity-kliens.20387/

A klienst azon játékosok számára hozták létre, akik alacsonyabb teljesítményű számítógéppel rendelkeznek.
    A kliens futtatásához szükséges paramétereket az Unity leírásában tudod megtekinteni és összehasonlítani a saját számítógéped paramétereivel. Így tudod eldönteni, hogy a kliens futtatása szükséges-e számodra, jobban fut-e a játék számodra vele. A kliensen belül ugyan azt a játékot látod, amit böngészőn keresztül is. Amennyiben nem szükséges számodra a kliens, kipróbálása után lehetőséged van törölni azt a számítógépedről.

Ezenfelül, kérlek, próbálj meg a CCleaner nevű programmal egy tisztítást végezni a gépeden.
    A géped tisztításához részletes információkat itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

A CCleaner egy ingyenes letölthető program. Amennyiben segítségre van szükséged, és van rá lehetőséged, környezetedben lévőktől kérj segítséget és töltsétek le közösen, és indítsátok el a programot, amely elvégzi a tisztítást a gépeden.
    Amennyiben ezek az opciók sem segítenek, szakember felkeresése ajánlott.

4. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    Kollégám ellenőrizte.

Összesen kettő páncél panni van kihelyezve a területeidre.
    Egy a fő farmon található meg, egy pedig a szédült szántón.

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Lejátszottam az egy próbajátékot. Utána a játékban a bal oldalon két teljesített játékon állok, és a jobb oldalon is dupla pontszámot kaptam. Nekem tetszik, de ez hibának tűnik...

nemzsu kedveli ezt.
  6. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ugyanezt tapasztalom én is minden kisfarmon.
    upload_2021-3-31_14-25-31.png

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. mazsilany66

mazsilany66 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Pörgettem ma a kerekkeréken 14.41-kor 2 party pőrgetést, és nem lett jóváírva.

8. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia -BombadilToma-!
    Köszönjük a jelzést.
    A fejlesztők vizsgálják a dupla játék jelölésének okát.
    A továbbiakra: a gyorsjavításokat a következő percekben szinkronizálják, és azok a felhasználók, akik eddig ilyen előrehaladott lépéseket értek el, "szerencsés felhasználók" és megtartják/megtarthatják azokat az adatokat.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  9. Havasi_Gyopár

Szia nemzsu!
    Örülünk, hogy ismét köztünk vagy, ha csak játékosként is.
    Köszönjük a jelzést.
    A fejlesztők vizsgálják a dupla játék jelölésének okát.
    A továbbiakra: a gyorsjavításokat a következő percekben szinkronizálják, és azok a felhasználók, akik eddig ilyen előrehaladott lépéseket értek el, "szerencsés felhasználók" és megtartják/megtarthatják azokat az adatokat.

nemzsu kedveli ezt.
  10. Havasi_Gyopár

Szia mazsilany66!
    Többször megvizsgáltuk játékosi reklamáláskor a kipörgetett party pörgetések jóváírását, és minden esetben stimmelt.
    Ugyanakkor le is írtuk, ha pörgetéskor látszik a keréken, hogy akár Party pöri is kipörgethető, akkor kértük, hogy az illető a soron következő pörgetés előtt írja fel, hogy mennyi pörgetési lehetősége van , majd pörgessen, és azután ismét nézze meg, hogy mennyi lett, ha pörgetést kapott a karéktől.
    Sokan nem veszik figyelemebe, hogy az éppen elpörgetett pörgetési számot is le kell vonni, ezért észlelik úgy, mintha nem írta volna jóvá.
    Tehát pl. 100 db party pörivel rendelkezünk, amikor az ablak baloldalán megjelenik az aktuális nyereménylista, rajta 1 db party pörgetéssel. Elindítjuk a pörgetést, -1 PP lejön, szerencsésen ki is pörgettük a party pörit, amit a rendszer a pörgetés elkezdése pillanatában már jóvá is ír, még mielőtt lejátszódna az animáció, és akkor úgy lehet látni, mintha nem adta volna meg, holott
    100-1+1= 100 vagyis jóváírta a rendszer a nyereményt.
    Ugyanez 2 PP nyereménnyel: 100-1+2= 101.
    Ha ellenőrzést kérsz a farmodra, akkor egy farmnevet és ID számot kérünk megadni.

bamargo52 kedveli ezt.
  11. *ywy*

*ywy* Utánpótlás-írogató

Nem tudok belépni játékba! Megnéznétek mi a baj? *ywy* ID 2294324
    Köszönöm!

12. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kérlek végezz egy takarítást a gépeden, majd indítsd el azt újból.
    Ha weben játszol, akkor próbáld meg a takarítás után nem csak a korábbi böngészőben, hanem másikakban is, mert lehet, hogy azokban jobban megy.
    A BP által preferált böngészők: Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge.
    Ha nem megy így sem, akkor a letölthető kliens tudjuk javasolni. A kritériumokról itt tudsz olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tő-unity-alapú-számítógépes-alkalmazás.20373/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

13. mazsilany66

Megnéztem, mennyi Pp- volt, levontam az egyet is. Semmi változás nem volt. Szeretnék kérni ellenőrzést. Farmnevem mazsilany66. ID 31011355. Köszönöm!

14. Havasi_Gyopár

Szia mazsilany66!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte az adott időbeni pörgetéseidet, és megállapította:
    Ma, 14:41:21 órakor 220 party pörgetéssel rendelkeztél.
    Egy pörgetést használva belőle (mínusz 1) pörgettél ki 2 party pörgetést (220-1+2=221 db)
    Ebből 2 pörgetést indítottál azonnal:
    33240 BTP, majd 1 Hóember-doboz került a tulajdonodba
    Most van pontosan 219 party pörgetésed!!
    Tehát minden stimmel a pörgetéseid jóváírásában, és a nyilvántartásában.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. mazsilany66

Köszönöm!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  16. ketterika

ketterika Járnitanuló

sziasztok érdeklődni szeretnék mi a teendő 14 óra körül aktiváltam a 48 órás munkásokat és most nincs sehol sem.id.sz 7155525

17. Havasi_Gyopár

Szia ketterika!
    Az ellenőrzés alapján ma, azaz 2021-03-31-én 14:34:10 órakor egy 3 órás kupont indítottál, az már sajnos lejárt, azért nem találod.

18. ketterika

ketterika Járnitanuló

köszönöm a választ akkor valamit elnéztem mert 3db 48 órásom volt ugy emlékeztem és abból egyet aktiváltam de ezek szerint nagyot tévedtem

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. Havasi_Gyopár

Szia!
    Sajnálom, hogy így lett.
    Valószínűleg a sietségtől mellé kattintottál, és emiatt aktíváltál olyant, ami nem állt szándékodban.

20. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Sziasztok! Mi ez a felbukkanó fecske meg nyulambulam? Ha eltaláljuk, mit kapunk? Ő az áprilisi tréfa?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.