Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A 2022. október Vadon állatai XVII. eventnyereményeként lehetett megszerezni a közelmúltban a Vendigót.

Vendigóbarlang
    Gazdaboltban NEM megvehető.
    Szükséges szint: 3. farmos szint
    Tárgy mérete: 2x2

Kuzdern kedveli ezt.
  2. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Koszi

Ezt olvastam én is, de így akkor ez a lehetetlen küldetés? :DDDD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.10.22
  3. Othep

Ha ezt az eventet nem teljesítetted, akkor egyelőre az.
    A Vendigó teliholdas állat, ezért nem piacképes.
    Jelenleg nem tudjuk, megszerezhető lesz-e valaha, mikor és milyen módon.

Ügyelj arra egy legközelebbi válasznál, hogy ne írj az idézésbe, mert egy nagy katyvasz lesz a hozzászólásból...
    A Válasz gomb megnyomását követően a [/QUOTE] után nyomj egy Entert, utána kezdd a választ, és nem lesz keveredés. :)

k.a.t.i kedveli ezt.
  4. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok hol tudok hírlevélre fel íratkozni?
    Több mint egy éve nem kapok már így nincs ajándék kódom se :)
    ada77201

5. Othep

Szia.

Ezeket még megteheted annak érdekében, hogy ellenőrizd, miért nem kapsz hírlevelet 1 éve:
    # Ellenőrizd a játékhoz regisztrált e-mail fiókodban a spam mappát
    # Ellenőrizd, hogy aktív-e a játékodban a hírlevelek fogadása
    (feliratkozás a hírlevélre)
    # Ellenőrizd, hogy aktív-e a regisztrált e-mail fiókod
    # Ellenőrizd, hogy nincs-e tele a postafiókod tárolókapacitása
    # Gondold át, nem tiltottad-e a hírlevelek fogadását

Feliratkozási, ellenőrzési lehetőség itt:

[​IMG] [​IMG]

ada77201, bocsika67, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  6. -Komazsu-

-Komazsu- Járnitanuló

Kérdés : ha vásárolok egy manufaktúrát (nem sokára összejön a rávaló ), akkor az kitehető.e a telioldas területen ill. a gombaerdőben ?

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A farmon vásárolt manufaktúra csak a farmos területekre tehető ki, a Bahán vásárolt pedig csak a Baha területekre. A teliholdas területeken még nem elérhető a manufaktúra. A többi raktárházzal is ugyanez a helyzet. A teliholdas területeken kitehető Füvészkertek és Vadaskertek gazdaköri feladatok teljesítésével szerezhetők meg.

Othep kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Nem.

A Farmos Manufaktúra a farmra, a Bahamás a Bahamára.
    A Teliholdas területekre nem tehető ki jelenleg Manufaktúra, nem létezik még.
    Ez vonatkozik a többi raktárházra is.

Itt olvashatsz róluk bővebben:

stb_farmer kedveli ezt.
  9. -Komazsu-

-Komazsu- Járnitanuló

Köszönöm szépen !

Othep kedveli ezt.
  10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Jó estét!Sajnos nem találom a hiba topikot,ezért írnám le a mostani eventtel a hibát,problémámat.Benne vagyok a táblában már az utolsó köröknél tartok,amikor ügye használom a több bekerített pótlásokat,amikor felugrik egy hatalmas ablak,kitöltve a játéktáblát.Arról értesít,hogy mim nem kelt el a piacon!Namármost,ujjam az egér bal gombját tartja lenyomva,a táblát nem tudom eltüntetni,csak ha felengedem az egeret,visszalépegetni sem tudok,mert az értesítőtől nem látom a táblát.Eddig 2x jártam így,ilyenkor egy megoldás van,felengedni az egeret.Ugrott az a menetem.Azóta már félve játszok.Talán nem kellene értesítőket küldözgetni,ha benne van a játékos a táblában.Gondolom mások is jártak,járnak így.Ez egy észrevétel,probléma,hiszen nem a saját hibámból emeltem le az egérről az ujjam.

11. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    Jelen pillanatban ebben nem tudunk segíteni neked.

Azt tudjuk javasolni, ha van még kitéve piaci árud, vedd vissza a lejárat-közelieket, legalább a játék idejére.
    Próbáld ki, ha újra előfordulna ilyen dolog, akkor ne a jobb egérgombot engedd el, hanem nyomd le a balt is. Ilyenkor nem száll el a kör, hanem csak kialszanak a jelölések és lehet kezdeni előlről.

12. salimpa

salimpa Fórum-zöldfülű

Szép napot kívánok!
    Érdeklődnék:Mikor lesz elérhető a Hatsepszut sírja 3 fejlesztés?Előre is köszönöm a választ!
    Üdvözlettel:szarmata

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

14. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

A szuper akciós napnak vége van?

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia! Jó estét kívánok! :)

Még fut az akció, most fényképeztem le a farmomon az eventóra jelzését:
    akció fut még.png

16. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Szia. Köszi. 19 órakor a tenyésztésnél 2 farmaranyat írt nekem, most megint 1 farmarany.

17. smoldering

Szia!
    Kérjük szépen a farmod adatait, pontos farmnév és ID szám, hogy ellenőrizni tudjuk a szupertáp felhasználásodat a tenyésztéseknél.
    Időpontot is kérnénk, ha tudod, mikor láttad a 2 szupertápot a tenyészházban a levonásnál!

18. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Szép estét kívánok!
    22:59-kor szedtem ki a bébiket a szerelemházból, azaz szedtem volna. Nem mutatta, mi fejlődött belőlük, hanem most újra megjelent, mintha nem szedtem volna le.
    ID: 35406028

19. smoldering

Szia!
    sokszor előfodult már, hogy nem sikerült 1-1 tenyésztés "leszedése", ilyenkor tanácsos egy frissítést elvégezni és utána leszedni a tenyésztéseket.
    Reméljük ez neked is megoldja a problémádat!

20. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Köszönöm! Csak az a szívfájdalmam, hogy már 22 óra után van. Félő, hogy nem adja meg a BabyBummos tenyésztést. Lehet, hogy jobban járok, ha a következő alkalomig nem szedek ki?
    Jó éjszakát, szép álmokat!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.