Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jucus100

jucus100 Fórumelemző

jucus100, ID: 16420847

2. Szmituri

Szmituri Utánpótlás-írogató

3. Primgabi

Primgabi Utánpótlás-írogató

Köszönöm. Kár volt megcsinálni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.3.25
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönöm az adatokat.
    Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban. Amint lesz, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

5. Othep

Nem feltétlenül.
    Ha valamikor vásárolsz Füvészkertet, az(oka)t felfejlesztheted 8 férőhelyesre.

Sali~*.* és kigyo51 kedveli ezt.
  6. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Azért m
    Szia! Igen megnéztem az egyenlegem 15 éve játszom....leírtam se ők ,se a Bp nem válaszolt.... ebből pénzből él a BP vagy nem?? miért törlitek a hszt?? Levették a pénzemet és ennyi...

7. Othep

Az ellenőrzés megtörtént.

2025-02-27-én 14:00:00 órakor teljesítetted először Rackó kérését.
    Akkor 2 db Szivárványt kaptál, ami szükséges a minijáték indításához.

Teljesítési jutalmat - haladási pontot - azt csak a mai beszállításra kaptál: 2025-03-02 (ma) 15:16:02 - kor 1 db-ot, és 15:16:08-kor 1 db-ot, 15:16:12-kor 2 db-ot és 15:16:18-kor 2 db-ot.
    Ma összesen 6 darab haladási pontot gyűjtöttél be.
    A szivárvány ikon a minijáték indításához kell, a másik álarcos ikon a haladási pont.
    2025-03-02 (ma) 22:15:58 órakor frissül Rackó ajánlata, akkor lesz lehetőséged további pontok begyűjtésére.

jucus100 kedveli ezt.
  8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az indoklásban megírtam, hogy a továbbiakban kérlek a Supporttal tartsd a kapcsolatot, mivel érdemben ők fognak tudni neked segíteni.
    Ha, 10x leírod még ugyanazt itt a fórumon , akkor sem tudunk neked új információval szolgálni.
    A Supporttal történő kapcsolatfelvétel után már ne hozz semmit a Fórumra, a levelezésból sem, mert levéltitoknak minősül. A megadott linkre kattintva olvashattad pl. ezeket az információkat is:
    upload_2025-3-2_21-22-20.png

Megértésedet köszönöm.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Othep

Szia,

Jelenleg nincs tudomásunk hibáról, a játékon belül.
    Sem itt a fórumon nem kaptunk ilyen visszajelzést, sem a központba nem érkezett ilyen irányú bejelentés.
    A kolléga benézett a farmodra: Chrome böngészőben gond nélkül tudott Nálad területet váltani illetve a Gyopárra felmenni.
    Talán egy gyorsítótár ürítés, süti törlés segítség lehet.

zsóka56 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Köszönöm szépen :)
    akkor valószínű, hogy elnéztem a dolgokat.

Luminary és Othep kedveli ezt.
  11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    Sajnos nem tudunk neked érdemben segíteni, csak tanácsot adni. Ez nem játékbeli hiba, nálad van valami probléma.
    Azt tudom javasolni, hogy ismételten törölj minden klienshez tartozó fájlt a gépedről. ( Letöltések mappából, Programok közül és a Lomtárból is! A Programoknál nézd meg, hogy csak 1x legyen Szalma Pali feje látható, illetve amikor törölted egyszer sem.) Ezek után végezz el egy takarítást, majd indítsd újra a gépedet és töltsd le ismét a klienst. Amenyibben ezek után sem oldódik meg a probléma, akkor kérlek keress fel egy szakembert, aki ki tudja deríteni és javítani a jelenséget okozó hibát.
    További jó játékot!

Othep, jófarmerlány és Swartsch kedveli ezt.
  12. Judit613

Judit613 Törekvő

Sziasztok, az uj eventben Rackonak minden megrendeleset teljesitettem, igy ha jol tudom, 3 szivarvanyt kellett volna kapnom osszesen. Ebbol csak egyet kaptam, es nem is latom, hogy mennyinek kellene meg lennie. A megszerzes utan sem lathato a szivarvany egyenlegem. Megneznetek nekem, hogy hogy allok?
    Elore is koszonom!
    Judit612
    Id:23995173

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Szivárvánnyal a Mini-játékot tudod elindítani.
    Ellenőrzésem alapján a mai napon 2025-03-03 08:38:00-kor 1 db Szivárványt kaptál Rackótól a 2-es megbízás teljesítésével, 2025-03-03 12:53:52-kor pedig 2 db Szivárványt kaptál, ekkor teljesítetted a 4. megbízást nála.
    A következő ajánlat érkezésekor, amikor lejár a 7 óra, akkor fogsz tudni újabb Szivárványokat szerezni. Ha korábbi napokra is szeretnél ellenőrzést kérni, akkor kérlek jelezd, hogy melyik napokat nézzük meg.
    További jó játékot!

Swartsch, Judit613 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. marcsifarm

marcsifarm Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, remélem megjavul.

Luminary kedveli ezt.
  15. Judit613

Judit613 Törekvő

Koszi, igen ez igy stimmel, en is igy szamoltam. Csak az nem vilagos, hogy miert nem jelenik meg, hogy mennyi van meg belole. Allandoan 999 latszik. Egyszer zold (akkor lejatszhato) maskor meg szurke (akkor nem jatszhato). Annyira irritalo.

16. Dolphin

Szia,
    próbáld meg azt, hogy nem Rackó ablakából mész a mini-játékhoz, hanem a főoldalról, a plusz jelektől. Ott nekem a rendes darabszámot mutatja mindig, ha Rackótól megyek át, akkor nekem is időnként a 999 jelenik meg, főleg, ha régebb óta bent vagyok (ilyenkor frissíteni szoktam).
    Amikor szürke, akkor nincs Szivárványod készleten, így nem tudsz mini-játékot indítani.
    További jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 3.3.25
    Sali~*.*, Othep és Swartsch kedveli ezt.
  17. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Az előbb teljesítettem a baha füvészkert2-es feladatot, de nem találom a füvészkertet sehol, ami most készült el. Kérlek, segítsetek ebben, hogy is van ez... köszönöm szépen!
    denesrozalia94 ID: 12970867

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy füvészkertet kiválthatsz ingyenesen; a farmon csillagokért, a Bahán arany banánokért. A többit meg kell vásárolni FA-ért.
    A füvészkertekhez tartozó gazdaköri feladatok a raktárházak fejlesztéséhez kellenek, nem adnak füvészkertet. Fejlesztési terveket adnak csak (a szokásos himi-humi mellett).
    A teliholdas területek a kivétel: ott minden raktárház gazdaköri feladatokból szerezhető, de a farmos és Bahás területeken csakis farmaranyért vehetünk - egy limitált mennyiségig.

-ágianyu33- és denesrozalia94 kedveli ezt.
  19. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ezek szerint jól melléfogtam, nesze semmi fogd meg jól, adtam a ... egy pofont, de rendesen!
    Na, mindegy, ez igen nagy tanulság volt, hogy hagyjam az összes fejlesztést, azt hittem, kapok egy normális füvészkertet még egyet, vagy valami hasonló. Ez volt a legnagyobb lecke mostanság...
    Köszönöm szépen a munkádat, további szép napot!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    a gazdakörből megszerzett fejlesztéseket bármikor fel tudod használni, ezek nem vesznek el.
    A Füvészkert fejlesztésével a kapacitást tudod növelni, alapban 6 db fát tudsz behelyezni, ha fejleszted, akkor meg 8 db-ot.
    A Gazdaköri feladat nyereményeinél is látszik, hogy "Füvészkert építési tervet" kapunk az egyebek mellett, nem Füvészkertet:
    upload_2025-3-5_9-24-53.png
    A képrészletet innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/#post-525032

Ezt pedig a Gazdakörből:
    upload_2025-3-5_9-30-39.png
    upload_2025-3-5_9-31-9.png

Az építési tervek mind a Bahás, mind a Farmos Füvészkerthez felhasználhatóak.
    További jó játékot!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.