Visszajelzés Tengeri Boszorka - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hirig213

hirig213 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm a választ, segítettél, mert én mindig 30 db állatkát kerítettem, nem 29-t !! Itt a bibi, mégegyszer köszi !

szöszi50, .barbi1. és Dolphin kedveli ezt.
  2. Szofi1324

Szofi1324 Fórum-zöldfülű

"Plátói" kérdés! Event területen játszunk, azonos feltételekkel, miért van óriási különbség a felröppenők számában a különböző farmokon? Mindig ugyanabban az időben aratok mindenhol, az egyik farmon már már rég befejeztem, míg a másikakon hiányzik még 180 !! felröppenő a teljes befejezéshez! Miért nem lehet egyformán osztani ? Nincsenek pannik sehol !!

Zaranoff, vihence, szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia Dolphin ! Megemelem a kalapom elötted ! Nagyon türelmes vagy velünk a sok "értetlenkedővel" ,magamat is közéjük sorolva. két napja még én is dühöngtem,panaszkodtam, aztán az egyik kitörésemre türelmesen elmagyaráztad mit, miért,hogyan? lehet az eventtel haladni és azóta már csak 1 db küldetés van vissza, és végzek és már a 60. haladási sornál tartok. Megfigyeltem ,hogy felröpi nagyjából ugyannanyi jön ,mindegy milyen földterületeket rakunk ki.Általában egy aratásnál 25,26,27 db . (évekkel ezelött, egyszer valaki azt írta,hogy ha perecet is használunk aratáskor , akkor több felröpi jön. mintha igaza lenne....).

Köszönöm a végtelen türelmed és a segítségedet!

Lizikerje

smoldering, Othep, Boccio71 és 3 más kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    örömmel segítek Mindenkinek.
    Az eventes területen semmi nem hat a felröpikre.
    További jó játékot!

Lizikertje és Swartsch kedveli ezt.
  5. renahhh

renahhh Utánpótlás-írogató

Sziasztok!A zárt vonallal kapcsolatban, már nem merem elkezdeni, mert nem csinálja végig, egy idő után megáll és megadja azt a pár pontot. at egeret már beállítottam, usb-vel csatlakozik. Egyszer végig tudom vinni, egyszer nem. Mitől függ ez, mert már borzasztó idegesítő! Köszönöm a segítséget!

6. Dolphin

Szia,
    próbáld ki az itt leírtakat, melyet Othep Moditársam javasolt egy másik játékosnak.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tengeri-boszorka-panaszláda.26124/page-3#post-1443237

Még azt tudom javasolni, hogy próbálj egy másik egeret kipróbálni.

Nekem elemes egerem van, s ha gyengül az elem, akkor mindig rakoncátlankodik az egér működése. Így, ha vmi fontosat kell az egérrel intéznem, akkor ilyen esetben mindig teszek bele új elemet.

Remélem valamelyik megoldás Neked is segíteni fog.
    Sok sikert!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  7. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Az elején egy aratás után 3-4 malomterméket is tudtam gyártani, most egy-két napja, egy aratás, két malomtermék. Érezhetően visszavették. És nem hat rá semmi, persze. Ez így egy nagy határ ....
    Tudom, úgysem változik semmi, csak jólesett leírnom.

bugavalika40, Fätum és Matold kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    ha úgy érzed több Búvárpalack malomtermékre van még szükséged a hátralévő 5 napban, kérd meg a Szomszédokat, hogy küldjenek Neked Búvárszemüveget napi ajiba, illetve itt tudod a többi Játékostárs segítségét kérni.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/

Sok sikert!

(Én nem vettem észre változást a felröpikben, három malomterméket csak naponta egyszer tudtam gyártani, amikor a Szomszédoktól is megérkezett a felröpi - persze, ettől még lehet, hogy volt változás. Én mindig vegyesen ültetem a gazakat és 21-27 felröpi jött az aratásokból 1x1-en)

Sali~*.*, -gyöngy-581, Lenczy és 2 más kedveli ezt.
  9. Dolphin

10. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Ige--kevés jön---ez olyan, mint aki nem tud úszni, de kapálózással fent marad egy darabig.
    Idegesítő, hogy learat az ember és max 2 szer tudok úgymond játszani és várhatok 4 órát--de ugye sokkal több jön ki , mert nem mindig tudok aratni, mert alszok, dolgozok és nem úgy lehet aratni.

11. katica063

katica063 Törzsjátékos

Szerencsére már minden elkészült!

12. Dolphin

Swartsch kedveli ezt.
  13. Platypus

Platypus Utánpótlás-írogató

Tudnátok tippet adni a 45000 pontot adó 1 db vonal kivitelezéséhez? Minden mezőn azonos állat, minden mező érintésével nálam 900 pontot adó vonal alakítható ki. Sikerülhet valahogy az 5x-ösét elérni? Ez az 1 feladat nincs meg.

14. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ebben a hozzászólásban választ kapsz a kérdésedre: <<KATT>>
    Leírtam mindent, amivel biztosan meg tudod szerezni a 45 ezer pontot.
    Sok sikert, további jó játékot.

vihence kedveli ezt.
  15. fszerzsi

fszerzsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok. 70 felett már nekem bonyolult a játék , alakzatok kirakása szinte esélytelen.

16. Dolphin

Szia,
    a két hét alatt az event csevegőben nagyon sok megoldási segédlet érkezett mind a Modiktól, mind a Játékosoktól, segítve azokat, akik elsőre esetleg nem értették meg mi a feladat.
    Ha Segítségkérő topikba eljössz és megírod a Farm nevedet és Farm ID-dat, benézek Hozzád, s adok javaslatot még az event hátralévő részére.
    Ezenkívül javaslom, hogy ezeket a bejegyzéseket nézd meg, ha esetleg korábban még nem tetted:
    - Csevegő 1.
    - Csevegő 2.

Sok sikert az utolsó naphoz, s várlak a másik topikban.

Marcsi0819 és Swartsch kedveli ezt.
  17. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

az elmúlt 15 év legrosszabb eventje. De sajnos nem ez az egyetlen. Ma sikerült megérteni, és megcsinálni a felhőt.... de soha többet, már nem olyan fontos a farm, nincs mindenáron éjszaka is....köszönöm az admin segítségét. Ma reggel sikerült megérteni mit is kell csinálni, szerintem nem az én hibám

Evita-55 kedveli ezt.
  18. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Sziasztok!
    Egyetlen észrevételem volna, ha legközelebb a 2-vel (2 növényes halak) és a 3-mal (szivárványszínű kacsa) való oszthatóság is fontos, gondolok itt a "Boldog növények" időszakokra, akkor jó lenne, ha az eventes területen kirakható kisterületek száma osztható lenne 6-tal. A jelenlegi 160 db helyett mondjuk jó lett volna a 162 db.

zsani_apja kedveli ezt.
  19. Juditka1966

Juditka1966 Járnitanuló

Sziasztok!Sajnálattal tapasztalom, hogy mégmindig nem került be az eszköztáramba a Víz alatti amőba amit sikerült megnyernem. Több levelet írtam, nem mi nem érthető, ha megvan a felsősorom ez az ajándék valami oknál fogva nem került hozzám, akkor nincs megoldás? Juditka1966 ID: 7393786 Ha ez így müködik nem érdemes belefogni az eventekbe. Szép napot kívánok, köszönettel Judit

20. Dolphin

Szia,
    a panaszláda még mindig nem segítségkérő topik.
    A dekort megkaptad, a Hajótöröttek partjára kihelyezted.

Eddig kétszer kaptál választ a dekorod keresése kapcsán:
    - itt válaszoltuk vasárnap:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-és-haladók-részleg.19468/page-2#post-1444160

- itt pedig én írtam Neked kedden:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.19461/page-6#post-1444489

A Fórum jobb felső sarkában az Értesítések mezőre kattintva tudod megnézni, hogy kaptál-e már választ a feltett kérdésedre, és a linkre kattintva el is jutsz a válaszhoz.
    upload_2025-4-3_10-23-10.png

Amint leveszed a területről a dekort, máris teljessé tudod tenni a felhődet.

További jó játékot!

Othep, Sylja, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.