Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 3.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 9.5.28, 09:58.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. -dudoloteve-

-dudoloteve- Fórumlakó

Csatlakozom! Nem csak idegesítő, hanem bosszantó is. Elindítottam 10 partipörgetést, abban a pillanatban felugrott a projektes ablak, rányomtam a "bezár" gombra, a kerek kerék egyből beállt, mint a derekam. :(

soresne és SnéDóri kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az ellenőrzés szerint éjjel 21.03.2026 - án, 23:04:26-kor arattad a meggyfákat, akkor könyvelődött a 18 db meggy.
    Majd 21.03.2026 - 23:07:29-kor 6db, és 22.03.2026 - 00:15:22-kor is 6 db.
    21.03.2026 - 23:07:29-kor 2x és 22.03.2026 - 00:15:22 kor 2x is Instafával lett gyorsítva, és azt nem fogadja el a rendszer.
    Mivel ekkor nem aratás, betakarítás történik, hanem átugrik egy érési fázist a fa.

Most beérett meggyfáid vannak, arass és rendben lesz.

Kérlek legközelebb ne egy Csevegőben kérj segítséget, nem arra lettek létrehozva.
    Sokkal később kaphatsz választ, mivel itt ritka a moderátori jelenlét.
    Ha legközelebb gondod, problémád, kérdésed támad, akkor a Fórum főoldalának közepe táján válassz egy Segítségkérő topikot.

upload_2026-3-22_12-42-11.png

Köszönjük, ha ügyelsz erre. :)

vihence, GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Sziasztok!

Akkor én most befejeztem a 2. szakaszt is? Csak azért, mert a feladat szerint rendeléseket kellett volna teljesítenem, de ahogy felmentem a gyopárra és betöltötte azt, azonnal kiírta, hogy a feladat teljesítve. Nem csináltam semmit sem!

vihence, Othep és Kuzdern kedveli ezt.
  4. babail

babail Utánpótlás-írogató

Köszönöm suzépen a segítséget és a tanácsot!

Othep kedveli ezt.
  5. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!
    A mellékelt kép alapján ez így van!
    Ne csodálkozz ezen,nálam,igaz a napi projektnél fordult már elő nem is egyszer hasonló érdekesség. Például arattam egy olyan területen ahol nincs ól(ezért emlékszem rá) és jött a felugró, hogy "adj tápot két ólnak bármely területen"...kész :)
    Amúgy a főnyeremény alapján nagyon szerencsés szakaszban vagy ebben a mester-izében :)

-herpi79- és PaySkin kedveli ezt.
  6. Supernagyi50

Supernagyi50 Törekvő

Üdv.! Sok feladatot nem értek, bár még nem vagyok demenciás, csak 76 éves. Kb. 20 éve játszom, de most nem értem, mit is takar az, hogy "Takaríts be egy raktárházat". Már betakarítottam a főfarmon, amit tegnap ültettem be, de ez nem jött be. Köszönöm, ha valaki segít rajtam és lefordítja ezt a "projekt" nyelvet farmosra.
    Supernagyi50

7. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Nekem eddig még mindegyiket elfogadta, bármelyiket takarítottam be, bármelyik területen:
    Raktárházak

Ha Nálad nem működik, inkább Segítségkérő topikban jelezd farmnév és farm-ID megadásával, hogy a Modik segíteni tudjanak.

vihence és -herpi79- kedveli ezt.
  8. Supernagyi50

Supernagyi50 Törekvő

Köszönöm! Ezek szerint nem értettem, mi is az a raktárház, de most már, hála neked, megértettem. Nem az elültetett termést kell betakarítani, hanem azokat, amiket megírtál nekem.
    Üdv.: Supeernagyi50

Sylja kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nahát... A feladat... takarítss be 13 csavartbükk makkja tételt gyopárvölgyben..
    Feladatot elvégeztem s mégsem fogadta el...:music:
    Vajon kit kellene csinálnom:eek:o_O

10. Gabi051955

Gabi051955 Járnitanuló

Nekem a múltkor 42 tétel betakarítását nem fogadta el. Nem tudom mit jelent neki a tétel?

11. -Holdfeny-.

Hát a 42-ből kiindulva.... remélem 42 fát:oops:

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Arra kell figyelni, hogy ami instafával kerül a raktárba, azt nem számítja bele; az nem számít aratásnak.

Gabi051955 és vihence kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Köszönöm:inlove:
    Hurrá... és gyanítom ez nem is hiba... csak elfelejtettek róla tájékoztatni:oops:

feki13 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én inkább azt gyanítom: erre nem gondoltak. Innentől nézőpont kérdése, hogy hibának tekinthető-e vagy sem. Az fogja eldönteni, változtatnak-e rajta...

15. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Én nyugodt szívvel csücsülök és nézegetem csak magát a feladatokat. Napokban vagy érkezik egy "kis" módosítás vagy még nézegetnem se kell :D

Képtelenség ennyi hibával egy játékot üzemeltetni, még a játékipar "early access" -ként se adná így ki. Nemhogy ez egy több éve futó játéknál forduljon elő :(

16. -Holdfeny-.

Szia

A kezdetnél 2 feladatot megcsináltam... aztán pihent... most kért olyant ami bontás nélkül működne... ez meg hibás...
    Szóval szórakozzon ezzel aki akar:music:
    ÉN örülnék ha működne gyorsítóval... s szerintem még Insta fa vásárlásra is hajlandó lennék... ha elfogy a készlet...

Utoljára szerkesztett: 23.3.26
    ádám1014, -BombadilToma- és feki13 kedveli ezt.
  17. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!
    Nem vagy egyedül ezzel. Elkezdtem ezt a mester-izét csinálni, még bontani innen-onnan vagy áttenni ezt-azt is csináltam..nnnna de amikor olyan helyen kérte a 29 Sz.trágya használatot, (hatalmas 2 db KK sz.tr. jutalomért!!!!)ahol csak fák és ólak vannak, na akkor már elkezdtem a fejem vakarni :) és még sorolhatnám a "nagy" jutalmas projekteket....

Köszönet szépen ha majd terület független lesz a végrehajtás mint most már a városinál, akkor talán megnézem újra...

vihence, -herpi79- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Nos a jutalmakat nem is figyelem... csak jó lett volna csak úgy mellékesen a max szinten tartani ezt a játék elemet is...:music:

ádám1014 és -herpi79- kedveli ezt.
  19. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!
    Köszönöm, hogy megerősítetted :) akkor már megírhatom, hogy az előző hatos is 11 arannyal kecsegtetett :)

vihence, -Holdfeny-. és ádám1014 kedveli ezt.
  20. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Hát akkor módosítok: über-giga-mega szerencsés a jutalomszériád :)
    Nekem amit fentebb írtam hogy betette a kaput ott 15 SZTáp a főjutalom-huhhhh :) mit veszítek :)

PaySkin és -Holdfeny-. kedveli ezt.