Visszajelzés Vadbanán strandklub 2024.március - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 13.3.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 27.3.24.
  1. 1

80 szavazat
    18.1%
  2. 2

34 szavazat
    7.7%
  3. 3

28 szavazat
    6.3%
  4. 4

18 szavazat
    4.1%
  5. 5

38 szavazat
    8.6%
  6. 6

15 szavazat
    3.4%
  7. 7

31 szavazat
    7.0%
  8. 8

44 szavazat
    10.0%
  9. 9

36 szavazat
    8.1%
  10. 10

118 szavazat
    26.7%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Gazdák!

Ismét megérkezett a már ismert, "térkép tisztítós" mechanika.
    Ebben a változatban a tenyésztéseké lesz a főszerep!

Az event kezdete (várhatóan): 2024. március 14. (csütörtök), 14:00 óra
    Az event vége (várhatóan): 2024. március 19. (kedd), 22:00 óra

Event jellege: tenyésztős, beszállítós
    Eventnövény: NINCS

Felröppenő: nincs

Malomtermék:
    tenyésztői jelvénygyűjtemény

Különleges eventes kellékek:
    Emlősök jelvény, Madarak jelvény, Ízeltlábúak jelvény, Kétéltűek jelvény, Halak jelvény, Hüllők jelvény, valamint Bárpohár.

Az event elkezdéséhez szükséges minimum szint:
    - 21. szint a tenyésztéshez

Az event a hírek felületről, az eventórából és az eventes bejáratból (ültetvény, esőerdő) érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük Nektek, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy, addig ne kezdjetek bele!

A feladatok teljesítését senki ne hagyja az utolsó percekre, mert utólag senki számára nem tudjuk az eventet befejezni akkor sem, ha rendelkezett az event teljesítéséhez szükséges dolgokkal!

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:

Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << megtekinthető.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << található.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

maszilva, Gio, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az event ismert és egyszerű mechanikájú.
    Régi eventtípus köszön vissza.
    A malmos készítmények több lépcsőben állíthatók elő.

Arra kell odafigyelnünk, hogy a megfelelő kategóriákból tenyésszünk, meglegyenek a malmos kellékek is.

A nyeremények között, a rész haladási sávokban azonnal induló bónuszok kerültek. Javasoljuk, tervezzétek a kihasználást, hogy a benne rejlő lehetőségeket minél jobban ki lehessen aknázni a farmon.

Várjuk továbbra is a segítőkész gazdák javaslatait, az egyéni terveket a megoldáshoz.
    Előre is köszönjük a munkájukat, munkátokat!

Eredményes, sikeres tenyésztést és jó szórakozást kívánunk!

maszilva, Babuxx, PalMa és 17 más kedveli ezt.
  3. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum hercege

...Tudtam én, hogy már rég ki kellett volna váltanom a holló tenyésztést :(

De azért kíváncsi vagyok, mennyi szupi kell összesen. Nem kevés jelvény és malomtermék kell!

^^Ayumi^^, tina07141983, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  4. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Meg kell néznem a pajtakészletemet, miket kell gyorsan tenyésztenem. Kár, hogy a "A szükségletek és jutalmak" táblázatok képként vannak beillesztve nem másolható szövegek! Nekem gyorsabb lenne a kimásolásos módszer.:(

tina07141983, Kuzdern, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egész izgalmas tenyésztéses eventet kaptunk! :D Nekem tetszik! :D
    Jelvénygyűjteményeket kell a malomban elkészíteni a tenyésztések során garantáltan kapott jelvényekből.
    A III. emeleten beadandó italokat menet közben tudjuk megszerezni a különböző objektumoknál, ezért igyekezni kell, hogy mielőbb eljussunk oda értük.
    Event hozzávalói:
    I. Emelet:

• 3 db tenyésztési jelvénygyűjtemény I. ;
    • 9 db tenyésztési jelvénygyűjtemény II.;
    • 74 bárpohár.
    II. Emelet:
    • 3 db tenyésztési jelvénygyűjtemény I. ;
    • 6 db tenyésztési jelvénygyűjtemény II.;
    • 118 bárpohár.
    III. Emelet:
    • 11 db tenyésztési jelvénygyűjtemény I. ;
    • 10 Db tenyésztési jelvénygyűjtemény II.;
    • 156 db bárpohár ;
    • 20 db limonádé;
    • 12 db narancslé és
    • 20 db szénsavas üdítő.
    A tenyésztési jelvénygyűjtemények fajlagos event-kellék igénye:
    - 17 db I. malomtermék => (10 db Emlősök jelvény, 1 db Kétéltűek jelvény, 1 db Halak jelvény)*17 = 170 emlős + 17 kétéltű +17 halak kategóriájú állat-tenyésztés.
    Emlősökből sokféle van (zombijuh = rémállat, nem sorolandó a normál emlősök közé!), viszont kétéltűek közül csak a békát és a szalamandrát tudjuk tenyészteni a játékban, a halak kategóriában pedig a halakat és a cápát.

- 25 db II. malomtermék => (3 db Madarak jelvény, 1 db Hüllők jelvény, 1 db Ízeltlábúak jelvény)*25 = 75 madár + 25 hüllő + 25 ízeltlábú kategóriájú állat-tenyésztés.
    Itt is elmondható, hogy a madarakból többféle tenyészthető van, ellenben a hüllők közül a kaméleont, teknőst és az anakondát, az ízeltlábúakból a méhet, pillangót és a skorpiót tudjuk tenyészteni a játékban.
    Mindösszesen tehát a full eventhez 329 db tenyésztést kell indítanunk a szexikuckóban a jelvényekhez.
    Viszont, ha csak garantáltan 1 db-ot kapunk a bárpoharakból tenyésztésenként, akkor azok miatt, mivel 348 db kell belőlük, akkor 348 db tenyésztést kell indítanunk.

Sikeres játékot, szép tenyésztési ugrásokat kívánok! :D:inlove:

Figyelem! Korrekció: ahogy Dolphin SMod írta itt, a bárpoharat szomszédtól is kaphatunk, így amiatt nem kell több tenyésztést indítanunk az eventhez, csak amennyi jelvény kell! Bocsi, ezen átsiklottam az event leírás olvasásakor.

Utoljára szerkesztett: 13.3.24
    ursa11, kuekev, sacicica és 82 más kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Szia Genka!

Nagyon köszönöm ezt a mindenre kiterjedő összesítést. :) Igazán nagy segítség.
    Ha mindehhez hozzáveszem Merilin jóslatát, akkor /348/ 329 szupertáp elegendő a teljes eventhez.;)

Frissítés: De, mivel 5 óránként beérő aratható egységek vannak, így nem biztos, hogy jó ötlet megvárni az egytápost, mert a 3. szint beadandóit itt tudjuk begyűjteni.:oops:

Utoljára szerkesztett: 14.3.24
    nolina1965, maszilva, inanna11 és 20 más kedveli ezt.
  7. balhés

balhés Utánpótlás-írogató

a barna bak milyen állat

8. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Szia!
    A nyúlnak a tenyésztett verziója. A tenyésztelepen meg tudod nézni.:)

PalMa, Kuzdern, Swartsch és 8 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia genka!

Köszönöm szépen a részletes számításokat. Azt hiszem én nem várok a hétvégére az egytáposra, annál türelmetlenebb vagyok :):oops:
    Mihelyt a berregő kaktusz felszaporításával végeztem tenyészteni fogok.
    Annyit még had tegyek hozzá, hogy a:
    - Szénsavas üdítő (fagyasztó aktiválása - földszint, 5 óránként )
    - Limonádé (hűtő aktiválása - földszint, 5 óránként )
    - Narancslé (hűtő aktiválás - 1. emelet, 5 óránként ) található és aratható. (láttam, hogy Te is írtad, csak az aratási idő miatt írtam le én is újra) :D

PS: Nekem is tetszik ez az event végre "igazi" tenyésztéseket is kér tőlünk az feladat, nem csak jelvénygyártást. :D

Utoljára szerkesztett: 13.3.24
  10. Csaba957

Csaba957 Fórum nagymestere

Szia!
    Milyen berregő kaktuszt kell fölszaporítani és hol?

alex0824, bactriaanus, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  11. genka53

Sziasztok!
    Az igaz, hogy a jóslat értelmében várható hétvégén az egytápos tenyésztés, de én sem várok arra.
    Egyrészt szeretem mi-hamarább letudni a tenyésztős eventeket, és utána lehet szabadon választott hobbi-tenyésztést indítani.
    Másrészt pont azért, hogy ne legyek annyira időhöz kötve a hét végén, hisz az event leírásban is felhívják erre a figyelmet:
    " Külön kiemelendők a 7-es és 9-es mezők, amelyek a feloldásukkor 1-1 db különleges kelléket adnak (limonádé / szénsavas üdítő), illetve ezt követően 5 óránként további 1-1 darab learatható róluk. Erről ne feledkezzünk meg, mert a továbbiakban szükség lesz ezekre, és semmilyen más módon nem szerezhetők, csak az event ablakban történő aratással! Természetesen farmaranyért lehetőségünk van bármelyik mezőt kiváltani."
    Aztán meg bármikor közbejöhet egy net-kihagyás, vagy akármi, ezért jobb mielőbb megcsinálni.

:D:inlove:

Szia!
    A berregő kaktusz a farmos területen ültetendő a másik eventhez. :)

maszilva, inanna11, -kaktuszable- és 19 más kedveli ezt.
  12. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Szia! Ugye egy tápossal számoltad a tenyésztést?

13. -gyöngy-581

Szia!
    Bocsáss meg nekem, nem akartalak megkeverni, csak éppen a saját teendőimet próbáltam meg tervezni és kiszaladt a billentyűzetemen.
    Természetesen ahogy Genka is írta a kaktusz nem ehhez az eventhez tartozik, hanem az oroszlánoshoz.
    Még egyszer elnézésedet kérem érte :)

jutka190226, Kuzdern, jucus100 és 6 más kedveli ezt.
  14. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Szia!

Teljesen igazad van és már frissítettem is a hozzászólásomat:) Az egytápos azért jó lesz egyéb tenyésztéseket eszközölni, pl. a gazdaköri feladatokhoz;)

jutka190226, PalMa, Kuzdern és 9 más kedveli ezt.
  15. genka53

Szia!
    Figyelmesen olvasva, én a tenyésztések számát írtam, nem a szükséges táp mennyiségét. ;):)
    Mindenki saját felelősségre tenyészt normál módon, avagy "egytápos" idején. :)

inanna11, -kaktuszable-, PalMa és 11 más kedveli ezt.
  16. Csaba957

Csaba957 Fórum nagymestere

Szia!
    Semmi gond, miután folytattam az olvasást megvilágosodtam, hogy hol kell fölszaporítani.

PalMa, Swartsch, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  17. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Szia!

Elnézést kérek, lehet, hogy én kevertelek meg a hétvégi egytápos tenyésztéssel, de ha visszaolvasol látod, hogy az nem biztos, hogy jó megoldás az 5 óránként begyűjthető beadandók miatt.
    658 db szupertápra lesz szükség minimum, ha nem az egytápossal számolunk. Minimumot azért írtam, mert, ha nem követjük Genka számolását, akkor belecsúszhat "fölösleges" tenyésztés, amire nem olyan jelvényt kapunk, amire szükségünk van.:oops:
    Sok sikert!:)

Frissítés: - Csökkentettem a szupertáp mennyiségét, mivel a bárpohár ajándékba küldhető, így nem kell az miatt plusz tenyésztést indítani.
    Sőt, ez a szám tovább csökkenthető, ha figyelmesen olvassuk az eventismertetőt, ahogy arra Dolphin S-Moderátor fel is hívja a figyelmünket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vadbanán-strandklub-2024-március-eventcsevegő.24678/page-2#post-1377748

Utoljára szerkesztett: 14.3.24
    Dolphin, inanna11, PalMa és 10 más kedveli ezt.
  18. péteriágnes

péteriágnes Haladó

Szisztok.főzőpocok melyik állatból lesz?Füstós foltos pocok van..

19. -gyöngy-581

Szia!
    Egér tenyésztéséből kapod

jutka190226, aida2330, vihence és 11 más kedveli ezt.
  20. agikka

agikka Junior szaki

Egér második tenyészete

aida2330, alex0824, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.