Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gittike100

gittike100 Utánpótlás-írogató

Helló!

Sajnos a másik platformon nem tudom továbbítani,mert a kód után már nem lehet tovább
    görgetni,ezért írok itt.

Ma este,ahogy beléptem a játékba,azt vettem észre,hogy eltűnt az összes CSENGŐPENGŐM!

SEGÍTSÉGET KÉREK,nagyon sürgősen!

Régóta játszom,sok év óta,de ilyesmi még soha mem történt velem.

ADMIN! SEGÍTS!

gittike100 gazda
    ID4287366

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Feleslegesen nyitottál új topikot, ezért ezt most zárom. Kérdésedet bármelyik segítségkérő topikban felteheted.
    A farmról nem tűnik el semmi, ahogy most sem.

A piros kosárból növények vásárlására és a piacon többféle állat tápjának a megvételére lett elköltve a csengőpengő. A mai nap folyamán több, mint 2 millió csengőpengőt költöttél. Az utolsó tranzakció a tegnapi nap folyamán 2025-06-19-én, 23:50:02 -kor történt, akkor 300 db ibolya került a pajtádba. A CSP mennyisége 21-re csökkent.
    Sajnos a piaci vásárlás - többek között - nem tartozik a méltányossági jóváírás kategóriájába.

Amennyiben nem te vásároltál, akkor változtasd meg a belépési jelszavad.
    Mindig figyelj arra, hogy ne mentsd el olyan gépen a jelszavad, amit nem csak te használsz. A játék végeztével minden esetben lépj ki a játékból, ne maradj bejelentkezve.

Sok sikert!

Othep és genka53 kedveli ezt.
  3. hele03

hele03 Utánpótlás-írogató

3. napja próbálok vásárolni BAHAMA tápokat,ami sajnos nem sikerül .A csengőpengőt levonja,de nem kapom meg a tápokat . Az előbb is ugyanígy jártam . Szeretném ha utána nézne valaki miért van így? köszönöm

4. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Bocs hogy ide írok!Pontosan így jártam be írtam hogy milyen tápot akarok és így sikerült!

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, ne írj egy feleslegesen nyitott topikba, s főleg ne csevegj benne.
    Itt adtam választ számodra: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-14#post-1455072

Ha nehezen találsz vissza a korábbi írásaidhoz, had segítsek:
    Egy korábbi hozzászólásodhoz úgy "találsz vissza", hogy a fórum jobb felső sarkában az Értesítések fülre viszed az egered, ami akkor lenyílik, és megnézheted, ki válaszolt a hozzászólásodra.
    Kattintasz a zöld szövegre, és a kattintás odavisz.

Ebben a válaszban is, és a korábbiban is adtam már tanácsot, a sikeres tápvásárláshoz.

''Arra ügyelj a piacon, hogy a bal oldali kiválasztásnál felülről lefelé haladj, mert bármit kiválasztasz, az az alatta lévő kiválasztás(oka)t törli, és visszaállítja az alapértelmezést.
    Pl. ha kiválasztottad, hogy tápokat szeretnél venni, majd utána szűrsz a madarakra, akkor a táp helyett alap állatok lesz a legalsó listában; azaz újra be kell állítanod, hogy tápot szeretnél venni, nem állatot...''

Kérlek, próbáld meg alkalmazni. :)

kigyo51 kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Általában az szokott ilyenkor történni, hogy tévedésből táp helyett állatot vesz a játékos.
    Ellenőrizheted a gazdanaplóban (oldal alján kis felfelé mutató zöld háromszög), vagy a piaci előzményeknél.
    (Ha még nem frissítettél, vagy léptél ki a játékból).

Arra ügyelj a piacon, hogy a bal oldali kiválasztásnál felülről lefelé haladj, mert bármit kiválasztasz, az az alatta lévő kiválasztás(oka)t törli, és visszaállítja az alapértelmezést.
    Pl. ha kiválasztottad, hogy tápokat szeretnél venni, majd utána szűrsz a madarakra, akkor a táp helyett alap állatok lesz a legalsó listában; azaz újra be kell állítanod, hogy tápot szeretnél venni, nem állatot...

Mindig ellenőrizd, hogy valóban a tápoknál vagy-e a vásárlás pillanatában.

Ha, nincs ott az eleség a sorvégén, akkor állatot veszel:

Feleslegesen nyitottál új topikot, ezért ezt most zárom.
    Létezik Panaszkönyv is a Törzsasztal fórumrészen, kattints a linkre, itt megtalálod: Panaszkönyv
    De kérdésed nem panasz, hanem segítségkérés, mert létezik rá megoldás, amiben Moderátor, esetleg néha Játékos segíteni tud.
    (A ''Nem megy...'', ''Nem tudom...'', ''Nem találom...'' kezdetű, típusú mondat, az segítségkérés.)
    Te pedig pont a segítségkérő fórumrészbe írtál.
    Az ebben lévő bármelyik topikba leírhattad volna a problémádat.
    Ha pedig farmnevet és ID-t is hozol, akkor meg tudjuk nézni, pontosan mit vásároltál a piacon.

Kérlek, az alábbi linkeken ismerkedj meg a Fórum felépítésével és szabályaival, hogy a jövőben Te is zökkenőmentesen fórumozhass: / Fórumszabályzat / A fórum felépítése és használata /
    Köszönjük, ha figyelsz erre. :)

kigyo51, Dolphin, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Mancsuka62

Mancsuka62 Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    reggel ota nem tudom le venni az ajándékot a nyári kalendáriumnál.Már 10 inditottam a gépemet frisitettem töbször volt egy fél órát itt ültem a gép elött és akkor de akorsem adta le az ajándékot! Segitsetek ha tudtok,előre is köszönöm

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    feleslegesen nyitottál új topikot, ezt bármelyik meglévő topikban jelezhetted volna. Ezt a topikot lezártam.
    Kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden (CCleaner), töröld a beragadt Sütiket (Cookies), ürítsd a Gyorsítótáradat.
    Ezt követően indítsd újra a gépedet.
    Ha ezután frissen belépve sem tudod átvenni a napi ajándékot, akkor hozz Farm nevet és Farm ID-t, például ebbe a topikba - ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni.
    Hibák, bugok, problémák
    Megértésedet köszönöm!

9. JANIBÁ1951

JANIBÁ1951 Fórum-zöldfülű

Tisztelt Farmerama, tisztelt Fórumozók!
    A kérdésem a következő: A BAHAMARAMA oldalon elértem a 800. szintet, ettől kezdve a begyűjtött pontjaimat nem írja sehol sem jóvá a rendszer! Ezt akkor felesleges is használni? Igaz a fák és az ültetvények hoznak termést.
    Hogyan tovább?
    Várom a válaszokat.
    üdvözlettel,
    JANIBÁ1951

10. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Feleslegesen nyitottál új topikot, ezért ezt most zárom. A kérdésedet bármelyik másik segítségkérő topikban is feltehetted volna.
    Ha eléred a maximális szintet, akkor a háttérben a TTP továbbra is gyűlik, ezt ellenőrizni tudod saját magad is, ha feljegyzed az aratásod előtti és aratási utáni tapasztalatpontjaidat.

Nem veszik el a TTP-d, ha esetleg bővítik a jelenlegi szintrendszert, akkor a megszerzett TTP-nek megfelelő szintre fogsz majd kerülni.
    Miért lenne felesleges használni a bahát csak azért mert elérted a maximális szintet? Rengeteg fa, növény és állat van ott, amik a gazdakörökhöz, eventekhez szükségesek, nem beszélve arról, hogy jelenleg 3 hüllő kategóriájú állat tenyészthető, abból az egyik bahás.

1 szó mint 100. Nem érdemes abbahagyni a termelést a bahán, sőt, ezek után még jobban tudsz a növényekre állatokra és fákra koncentrálni, hogy már nem kell a maximális szintet kergetned.

Megértésedet köszönöm.

Swartsch, Luminary és kigyo51 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.