Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! HA a krampuszünnep eventben az első dekort nem tudtam megszerezni, így már akkor felhősorom sem lesz? A későbbiekben beszerezhető, vagy kár hajtanom a másik kettőért? köszönöm

2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ha nem tudtad megszerezni, esetleg az ajándékozási - és kereskedelmi napok minievent alkalmával érdemes lehet majd egy próbát tenni. Vagy mint pl.most is volt dekorválogatás- vásár, esetleg az is egy lehetőség lesz majd talán.
    Ezt előre természetesen nem lehet tudni, de az eventet én a helyedben azért megpróbálnám a hátralévő részben teljesíteni, és a későbbiekben pótolni hozzá, ami hiányzik.

stb_farmer kedveli ezt.
  3. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

miért nem ----miért nincs még boszorkános felhőre ,mert ingen jár --------nekem midenem meg ván.

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy ez általános hiba, vagy csak nálam jelentkezik? Platformfüggetlen, sem Webes felületen, sem a kliensben
    nem tudom használni: [​IMG]
    Ezt a képet a Gyopárvölgyben készítettem, és sajnos nem működik a F5.-ös frissítés sem.
    Tudtok segíteni vagy valamit tanácsolni? Tudok mit tenni én, vagy várjak türelmesen a javításra?
    A válaszotokat előre is köszönöm : Gyöngy
    -gyöngy-581
    ID: 40951777

stb_farmer és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Sajnos nálam napok óta így működik. Azt a megoldást találtam, hogy a libegővel lemegyek a főfarmra és ott váltok és ott lépek ki vagy onnan állítom be a kívánt értékeket. Az F5 működik, de akkor automatikusan újra indul a betöltés.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. anci0915

anci0915 Aktív író

Szia! Nekem is problémám van a farmmal! Pl. nem tölt be a felhő.

7. Enike**

Szia!

Több felhasználónál is jelentkezett a hiba. Reméljük, hamarosan kijavításra kerül.

stb_farmer kedveli ezt.
  8. Enike**

Szia!

Általánosságban elmondható, hogy nehézkesebben tölt be a játék, ennyi idő és játékelem megléte után.
    Kell egy kis időt hagyni a számítógép részére, amíg be tudja tölteni teljesen a játékot.
    Azonban a rendszeres takarításról -karbantartásról sem szabad megfeledkezni és elhanyagolni, mert akár egyetlen nap alatt is rengeteg sütivel, szeméttel tud megtelni a számítógép gyorsítótára, ami nagyban hátráltatja a gép teljesítményét, ezáltal akár a játékunk futását.
    Érdemes lehet egy Ccleaner-t futtatni!

anci0915 és stb_farmer kedveli ezt.
  9. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia
    a gyopárvölgyben nálam a kezdetektől ilyenek, nem kattinthatóak ezek a gombok, de a többi területen nálam működnek, az F5 nálam működik a gyopáron is

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen a választ :)Remélem tényleg javítani is fogják, mert az F5 kimondottan hiányzik és a fórumra is megnehezíti a belépésemet.

HéricsBáró kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Kérnék egy kis segítséget.
    Ma kibontottam az év folyamán összegyűlt ládáim jó részét. Viszont összekevertem valamit, és nem tudom, hány darab Felszereléses láda VII-et bontottam. A tartalma nem érdekel, csak a darabszám. A bontás ideje ma délelőtt 9:15. Előre is köszönöm, ha valaki meg tudja nézni, ha ideje engedi.
    Gazda: -BombadilToma- ID: 18451170

Utoljára szerkesztett: 30.12.22
    stb_farmer kedveli ezt.
  12. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám ellenőrzése és a játék naplója alapján megállapította, hogy 2112 db Felszereléses láda VII került kibontásra nálad, melynek ideje: 2022-12-30-án 09:16:17 óra volt.

13. -BombadilToma-

Köszönöm szépen mindkettőtöknek.

stb_farmer, -ágianyu33- és zsani_apja kedveli ezt.
  14. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Sziasztok.

A szuper akciós napok linkje sehonnan nem működik.

15. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Utoljára szerkesztett: 31.12.22
  16. -BombadilToma-

Szia!
    A kezdő lépésekről én is, Melan is készített egy gyorstalpalót. Talán kezdd ezekkel. Majd próbálgass, és a tapasztalataid fényében olvasd újra az ismertetőt és a csevegőt. Nem olyan bonyolult, ha rájössz a logikájára - amit alapvetően a korlátos raktár határoz meg.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-6#post-1291593
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-6#post-1291600

stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  17. Enike**

Szia!

Pontosan melyik linkre gondolsz, amelyik nem működik?

18. rjolka

rjolka Junior szaki

Kedves Segítők. A kérdésem a következő: a radioaktív zombijuhot méh nem lehet tenyészteni? Nálam szürkén jelenik meg. Köszönöm a segítséget!
    rjolka ID:34111053

19. Enike**

Szia!

Jelenleg az a legmagasabb szintű tenyésztett zombijuh, ami elérhető a játékban.
    Tehát azért nem tehető be a tenyészterepbe, mert a radioaktív zombijuh után nincs magasabb szintű tenyészállat, amit kitenyészthetnénk.
    Radioaktív zombijuhot pedig akár zombijuh, akár rémisztő zombijuh, akár gótikus zombijuh, illetve ezek tetszőleges keverésével is ki lehet tenyészteni.

20. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Eddig kétszer arattam le a Vidítsunk fel egy mufurcot felhősor 2 felhősort, és azt vettem észre, hogy a 2 darab csillag helyett mind a két alkalommal csak 1-1 darab csillagot kaptam.
    Mi az oka? Hova kell jelezni? Azért hosszútávon bosszantó, ha már megdolgoztunk a felhőért.
    Köszönöm a segítséget!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.