Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Köszönöm szépen.

Kuzdern kedveli ezt.
  2. Csiziee

Csiziee Törzsjátékos

Sziasztok! HA a krampuszünnep eventben az első dekort nem tudtam megszerezni, így már akkor felhősorom sem lesz? A későbbiekben beszerezhető, vagy kár hajtanom a másik kettőért? köszönöm

3. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ha nem tudtad megszerezni, esetleg az ajándékozási - és kereskedelmi napok minievent alkalmával érdemes lehet majd egy próbát tenni. Vagy mint pl.most is volt dekorválogatás- vásár, esetleg az is egy lehetőség lesz majd talán.
    Ezt előre természetesen nem lehet tudni, de az eventet én a helyedben azért megpróbálnám a hátralévő részben teljesíteni, és a későbbiekben pótolni hozzá, ami hiányzik.

stb_farmer kedveli ezt.
  4. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

miért nem ----miért nincs még boszorkános felhőre ,mert ingen jár --------nekem midenem meg ván.

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy ez általános hiba, vagy csak nálam jelentkezik? Platformfüggetlen, sem Webes felületen, sem a kliensben
    nem tudom használni: [​IMG]
    Ezt a képet a Gyopárvölgyben készítettem, és sajnos nem működik a F5.-ös frissítés sem.
    Tudtok segíteni vagy valamit tanácsolni? Tudok mit tenni én, vagy várjak türelmesen a javításra?
    A válaszotokat előre is köszönöm : Gyöngy
    -gyöngy-581
    ID: 40951777

stb_farmer és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Sajnos nálam napok óta így működik. Azt a megoldást találtam, hogy a libegővel lemegyek a főfarmra és ott váltok és ott lépek ki vagy onnan állítom be a kívánt értékeket. Az F5 működik, de akkor automatikusan újra indul a betöltés.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. anci0915

anci0915 Haladó

Szia! Nekem is problémám van a farmmal! Pl. nem tölt be a felhő.

8. Enike**

Szia!

Több felhasználónál is jelentkezett a hiba. Reméljük, hamarosan kijavításra kerül.

stb_farmer kedveli ezt.
  9. Enike**

Szia!

Általánosságban elmondható, hogy nehézkesebben tölt be a játék, ennyi idő és játékelem megléte után.
    Kell egy kis időt hagyni a számítógép részére, amíg be tudja tölteni teljesen a játékot.
    Azonban a rendszeres takarításról -karbantartásról sem szabad megfeledkezni és elhanyagolni, mert akár egyetlen nap alatt is rengeteg sütivel, szeméttel tud megtelni a számítógép gyorsítótára, ami nagyban hátráltatja a gép teljesítményét, ezáltal akár a játékunk futását.
    Érdemes lehet egy Ccleaner-t futtatni!

anci0915 és stb_farmer kedveli ezt.
  10. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia
    a gyopárvölgyben nálam a kezdetektől ilyenek, nem kattinthatóak ezek a gombok, de a többi területen nálam működnek, az F5 nálam működik a gyopáron is

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen a választ :)Remélem tényleg javítani is fogják, mert az F5 kimondottan hiányzik és a fórumra is megnehezíti a belépésemet.

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Kérnék egy kis segítséget.
    Ma kibontottam az év folyamán összegyűlt ládáim jó részét. Viszont összekevertem valamit, és nem tudom, hány darab Felszereléses láda VII-et bontottam. A tartalma nem érdekel, csak a darabszám. A bontás ideje ma délelőtt 9:15. Előre is köszönöm, ha valaki meg tudja nézni, ha ideje engedi.
    Gazda: -BombadilToma- ID: 18451170

Utoljára szerkesztett: 30.12.22
    stb_farmer kedveli ezt.
  13. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám ellenőrzése és a játék naplója alapján megállapította, hogy 2112 db Felszereléses láda VII került kibontásra nálad, melynek ideje: 2022-12-30-án 09:16:17 óra volt.

14. -BombadilToma-

Köszönöm szépen mindkettőtöknek.

stb_farmer, -ágianyu33- és zsani_apja kedveli ezt.
  15. lovardatanya

lovardatanya Fórum biztosa

Sziasztok.

A szuper akciós napok linkje sehonnan nem működik.

16. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Utoljára szerkesztett: 31.12.22
  17. -BombadilToma-

Szia!
    A kezdő lépésekről én is, Melan is készített egy gyorstalpalót. Talán kezdd ezekkel. Majd próbálgass, és a tapasztalataid fényében olvasd újra az ismertetőt és a csevegőt. Nem olyan bonyolult, ha rájössz a logikájára - amit alapvetően a korlátos raktár határoz meg.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-6#post-1291593
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-6#post-1291600

stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Enike**

Szia!

Pontosan melyik linkre gondolsz, amelyik nem működik?

19. rjolka

rjolka Junior szaki

Kedves Segítők. A kérdésem a következő: a radioaktív zombijuhot méh nem lehet tenyészteni? Nálam szürkén jelenik meg. Köszönöm a segítséget!
    rjolka ID:34111053

20. Enike**

Szia!

Jelenleg az a legmagasabb szintű tenyésztett zombijuh, ami elérhető a játékban.
    Tehát azért nem tehető be a tenyészterepbe, mert a radioaktív zombijuh után nincs magasabb szintű tenyészállat, amit kitenyészthetnénk.
    Radioaktív zombijuhot pedig akár zombijuh, akár rémisztő zombijuh, akár gótikus zombijuh, illetve ezek tetszőleges keverésével is ki lehet tenyészteni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.