Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

    Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

    Szia.

    A játék jelenleg rendben működik.
    Kérlek, végezz el egy géptakarítást, CCleaner-rel.
    Ha nem segít, emellett ezeket is el kell mondanom:
    Vannak a játékkal gondok nem vitás.
    Időnként az éles játékba bezavarnak a hibajavítások, amelyek folyamatosan zajlanak, de:

    Ha Te a játék minőségének javulásból nem érzékelsz semmit annak ellenére sem, hogy mondjuk Kliensre váltottál, akkor tudd, hogy a problémamentes játékhoz az alábbiak kellenek:
    - stabil internet
    (Megoldás lehet router-ről kábelre áttérni, legalább a Farmerama-záshoz)
    - rendszeres gépkarbantartás (ez magában foglalhatja a fizikai "takarítást" belül, de a rendszeres CCleaner-es tisztítást is)
    - olyan gépbeállítások, amik leállítják a háttérben a felesleges, erőforrás-zabáló alkalmazásokat, programokat
    Segítség ehhez hozzáértőknek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ki-is-az-a-backoffice.14672/page-347#post-1130522
    - erős gép (a követelményeknek megfelelő processzor és memória)
    A unityhez szükséges rendszerkövetelményeket itt találod: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-nyílt-béta-teszt.20021/
    Természetesen ezen pontok közül van, amihez hozzáértő/szakember segítsége szükséges.

    Ezeken kívül nem tudok különösebbet javasolni: játék előtt CCleaner-es géptakarítás, minden felesleges ablak legyen bezárva a gépen, maga a böngésző is.
    Indítsd újra a routert, vagy ne wifin netezz, hanem kábelen, mert ott erősebb a jel.
    Ezek azok a dolgok, amiket általánosan meg lehet tenni egy jobb játékért.

    Kérlek, olvasd el ezt is:
    Összefoglaló a magyar moderátor csapattól
     
  2. Ildikó2

    Ildikó2 Fórumprofi

    Köszönöm a válaszod! A CCleaner pont bekapcsoláskor jelezte, - úgy van beállítva, hogy jelez magától - hogy időszerű a takarítás. Legfeljebb a kábel jöhet be, a többivel nincs gond. Azért köszönöm!
     
    Othep kedveli ezt.
  3. farmercsajszi00

    farmercsajszi00 Junior szaki

    Szia
    Az melyik?

    Az van ,,mégis 26-t mutat
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.3.21
  4. Othep

    Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

    Szia.

    Felhősorok nem tűnnek el csak úgy. Megjelenítési hiba lehet.
    Takarítsd ki a gépedet CCleaner-rel és válts böngészőt, ha webes verzióval játszol.
    Ha semmi sem segít, farmnevet és ID-t kérek az ellenőrzéshez.
     
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. eerika60

    eerika60 Fórum-zöldfülű

    Sziasztok!
    Olyan problémám lenne hogy a felhősoroknál csak 9 szintet mutat pedig sokkalta több van.
    Két gépen is próbáltam, mind a kettőnél ugyanez volt a hiba. Letöltött klienst használok.
    A farm nevem eerika60 ID: 11597744
    Előre is köszi.
     
  6. swarek

    swarek Haladó

    Sziasztok!
    Megint nem jó a piac. Nem lehet árut kirakni, mert mindig felugrik az ára a maximumra! Reggel még nem volt gond vele, de az előbb vagy 10 percet szórakoztam azzal, hogy ki tudjak rakni szalamandrát azon az áron, amin szerettem volna. Nem elég, hogy a csúszka borzalom még mindig, és véletlenül sem lehet megközelítő áron kirakni, de ha belekattintok az árba, hogy átírjam, akkor nem látom, hogy hova kattint, mert nem mutatja a kurzort, szóval vakon írom át a számot. Ez mellett pedig, ha a mennyiséget szeretném módosítani utána, akkor az első kattintásra felugrik a maximum árra! Tényleg nevetséges most már, hogy ennyit nem tudnak normálisan megcsinálni!
    Mikorra várható, hogy lehet normálisan piacolni? A gép takarítva minden egyes nap, pont ezért, csak éppen haszna nincs. Így kérem, hogy ezt mint megoldást ne javasoljátok.
    Köszönöm.
     
    dancsi81 kedveli ezt.
  7. Othep

    Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

    Szia.

    A Paszulyon ellenőrizd a szűrő funkciót . Az Összes felhősor legyen kijelölve. upload_2021-3-13_17-43-21.png
    (A kép az én farmomon készült.)
    (Kattints egy másik kategóriát, majd újra az Összes-t.)

    Ha az van kijelölve, akkor végezz el egy CCleaner-es géptakarítást, kérlek.
     
  8. gréta201105

    gréta201105 Fórum ismerője

    Sziasztok! angolnaakváriumhoz vettem tápot 4 x 10 egységet a csp levonta a táp meg sehol ID24761323 vagyok

    bocs én tévedtem
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.3.21
  9. Othep

    Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

    Szia.

    Eladásnál a következő sorrendet használd:
    állat kiválasztása --- mennyiség meghatározása, majd az ár beírása.
    Az ár beírásánál tizedespontot használj (vagy egész számot írj be). Akkor se hagyd ott a vesszőt, ha a rendszer maga teszi oda.
    A csúszkát most ne használd, bár egy kényelmi elem (lenne).
    Nem tudjuk megmondani, hogy mikor lesz hibamentes a játék. Hiába követelitek ezt a választ ezerféle helyen, stílusban és megfogalmazásban.
     
    -ágianyu33- és klé68 kedveli ezt.
  10. swarek

    swarek Haladó

    Szia!
    Próbáltam azt is, hogy az árat írom be utoljára, de akkor sem jó, mert amikor az ajánlat gombra nyomok rá, akkor is felugrik maximum árra... :(
    Már mindenféle sorrendet kipróbáltam, nem véletlenül írtam ide. Ha a vesszőt pontra cserélem, akkor is felugrik az ár, ha egész számot írok be, akkor is.
    Egyszerűen nem lehet így piacozni. Nagy farmon nem érdekes, ott van bőven csp, de kisebbiken most tudnék keresni a szalamandrákkal és a most nagyon keresendő árukkal, hogy legyen később miből gazdálkodni. Tegnap semmi baja nem volt, ma reggel sem volt baja.
    Viszont az egész játék sokkal lassabb most már, mint reggel volt. Megint nehezen tölti be a játékot, nehezen vált területek között, és ha mondjuk valamelyik eventbe adnék be, akkor annak felületét is nehezen tölti be, illetve simán lefagy az egész játék, és frissíthetem az egészet. Pár perc piacozás után szintén lefagy a játék. Tudom, hogy nem ti tehettek erről, de az embernek már tényleg elfogyott a türelme, mert nemhogy javult volna az egész, hanem sokkal rosszabb lett.
    Köszönöm a javaslatokat, sajnos most nem működnek.
    Holnap megpróbálok piacozni, hátha jobb lesz.
    Szép estét!
     
    Othep és krisztike7474 kedveli ezt.
  11. Othep

    Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

    Én is azt javaslom akkor várj holnapig.
    (Azért írtam Neked ezt a tanácsot, mert kipróbáltuk, és ezekkel az általam javasolt beállításokkal kitett áruja a kollégának már el is kelt. Nem egy csúcsra járatott, klienses gépe van.)
    Szép estét Neked is! :)
     
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. sosoump

    sosoump Fórumlakó

    Hallihallo!
    Nem panaszkodni jöttem:D Ma reggel nehéz volt belépni az F5 sem müködött. Ujra kellett a klienst iditanixD
    Nagy nehezen arattam, vetettem. Mielött kikapcsoltam a laptopot láttam, hogy a táttérben az app-ek elhalványodnak,
    Gondoltam na brávó ez nem lehet a kliens hibája. Szerintem az "ablakok" egy kis pucolást szeretnének;)
    Ugy is lett kb. 1 órával ezelött az "ablakok" kérték, hogy méltóztassam az uj Update-t indítani:D

    Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek8)
     
    Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  13. mary

    mary Utánpótlás-írogató

    Csatolt fájlok:

  14. Csocsoovb

    Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU


    Szia!

    Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

     
  15. Zsuana55

    Zsuana55 Fórumelemző

    Szép jó napot!

    Nem enged tenyészteni semmit, hiába akarom beírni a mennyiséget, nem veszi tudomásul!v ID: 24442836
     
  16. Othep

    Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

    Szia.

    Van aktív Tenyésztőrobotod?

    Ha igen, ezt kell látnod:
    [​IMG]

    Vagyis egy kis kombájnt számlálóval.

    Ha bepakoltad a tenyészteni kívánt állatokat, akkor pedig ezt:

    [​IMG]

    Ha nincs, így néz ki a "dolog":

    upload_2021-3-14_13-2-19.png

    Munkáskupon, vagy pár farmarany felhasználásával tudsz a robothoz jutni.

    Kézzel, vagy Aratógéppel le tudod majd a kész tenyésztéseket szedni.
     
    -ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  17. DZA001

    DZA001 Fórumszaki

    A játék tökéletesen működik nálam,nem fagy semmi ilyesmi.A problémám a piaccal van.Az egy dolog hogy kiteszek mindenféle árút eladásra,majd kilépek a játékból és később vissza aratni,ültetni.Piaci előzmény nem használható,mert időközben elkeltek áruk,de csak egy nagy üresség fogad a piaci előzményeknél.Azon kívül hogy papírra felírom azóta magamnak mit tettem ki és mennyiért van valami megoldás?Választ előre is köszönöm.
     
  18. rékagazda08

    rékagazda08 Fórum-zöldfülű

    Szisztok! Kérlek segítsetek. Hová tüntettem el a farmarany készletemet. Nem tudom pontosan mennyi volt, de 18-nál biztosan sokkal több. Rékagazda08 ID:17267128 Köszi a segítséget
     
  19. Othep

    Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

    Szia.

    Kollégám ellenőrizte.
    A játék naplójában szerint az alábbi vásárlások történtek a közelmúltban:

    2021-03-12 09:10:34 -kor - zselécukor 8 FA
    2021-03-12 09:10:38 - kor 1 XXL cukorjuhar 150 FA
    2021-03-12 09:10:39 - kor nagy csomag zselécukor 70 FA
     
  20. ercsi74

    ercsi74 Fórum-zöldfülű

    Sziasztok!

    Az imént vásároltam tenyésztési hullám csomagot és kizárólag a farmaranyat írta jóvá a rendszer, sem az egyéb bónuszokat nem, sem a vásárlási bónuszt nem...:(

    Rá tudnátok nézni?

    ID:5753199

    Köszi

    ercsi74

    Ez gyorsan ment, ebben a pillanatban megérkezett minden:)
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.3.21