Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált felesleges kis topikok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .dina1.

.dina1. Aktív író

Ha olvasnál a fórumon akkor tudnád, hogy mi az oka.

-espataki60- és rencsike982 kedveli ezt.
  2. csibegazda2014

csibegazda2014 Aktív író

Lehetne már a nagyokosoknak valami normális játék lehetőséget produkálni,? nem lehet belépni, ha véletlenül betudok lépni a betöltő virág csak forog forog 100% után újra kezdi:cry:az jó amikor vásárolunk ugye, de játszani normálisan nem lehet egyre szarabb a játék rengeteg event nyakra főre játszani nem lehet. Egy passziánsz kártya játék már élvezhetőbb mint ez a ****. Csináljatok már valamit, szóljatok a farmerama tulajdonosainak akik ezt a szart kitalálták. csibegazda2014:mad::mad::mad::cry:

Szirák kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Tökéletesen feleslegesen nyitottál új topikot.
    Kérdésedet bármelyik Segítségkérő topikban feltehetted volna.
    Például itt:

Minden egyéb kérdés ide

Sajnos, mint tegnap, valószínűleg ma is terheléses támadás zajlott / zajlik.
    A Központ tud róla, dolgoznak az elhárításon.
    (Ez nem hivatalos közlemény).

Kérlek, tanulmányozd át a Fórum felépítését és szabályzatát a zökkenőmentes használat érdekében.
    Fórumszabályzat / A fórum felépítése és használata
    Köszönjük, ha így teszel.

A topikot zártam.

vihence, -ágianyu33-, .dina1. és 2 más kedveli ezt.
  4. cicimsincs

cicimsincs Junior szaki

Sziasztok, ide mindenki írhat 1 verszakos verset és aki a legtöbb lájkot kapja annak küldök 1 neon ólat!

_Ilona49_ kedveli ezt.
  5. cicimsincs

cicimsincs Junior szaki

Az én versem.
    Egerben a leányt várom,
    melletem az egri vár rom!

_Ilona49_ kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia itt is!

Ez egy engedély nélkül nyitott topik, ezért be kell zárnom!
    Topiknyitásra csak a support adhat engedélyt.

Mivel egy kis vidámság mindig jól jön, javaslom, hogy a Törzsasztalon hirdesd meg a játékodat.
    A játékosok szívesen látnak mindenkit a beszélgetős topikjaikban.

Kérlek, tanulmányozd át a Fórum felépítését és szabályait az alábbi linkeken, hogy Te is zökkenőmentesen használhasd a Fórumot.
    Fórumszabályzat / A fórum felépítése és használata

Köszönjük, ha így teszel. :)

pecástündér, _Ilona49_, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  7. apuszka

apuszka Fórum-zöldfülű

"minden megvan hogy felold ezt a területet"-mégsem tudom hol kell keresnem hogy feloldjam.Fel oldottam az ansu barackfa elő állításának lehetőségét,mégsem tudom termelni. Ezekhez a kérdésekhez szeretnék segítséget.Előre is köszi.

8. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A Gyopárvölgyhöz már van nyitott csevegőtopik, tehát az általad engedély nélkül, feleslegesen nyitott újabb topikot zárom.
    Kérdéseidet ott is felteheted, bizonyára más játékosok is szívesen segítenek téged a haladásodban.

Ha a játékban azt az üzenetet kapod, hogy minden megvan, hogy feloldd ezt a területet, akkor ott kell kattintgatni a környéken, és egyszer csak feladja az elfogadás lehetőségét.

Itt: upload_2023-9-17_9-47-1.png

Az ansu barackfát az alpesi sárgabarackfa előállítási lehetősége alatt, a zöld kis nyíl lenyitásával tudod elérni.

upload_2023-9-17_9-49-4.png

Amennyiben nem jársz sikerrel ezek után, akkor valamelyik segítségkérő topikot használd a segítségkéréshez!

Együttműködésedet köszönjük!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.