Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hosszumama

hosszumama Fórum-zöldfülű

hosszumama gazda vagyok ma vásároltam 61 teknőst a csengőpengőt a gép levette, de egy db teknőst se kaptm

2. Gaszton

Gaszton Járnitanuló

Köszönöm szépen a válaszod. Meg van.

Enike** kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Név? User ID szám?

4. Gaszton

Gaszton Járnitanuló

Sziasztok! Furcsát fogok kérdezni. A Posta felületen jött egy üzenet mamarygen néven, hogy szeretne megbeszélni egy témát velem az elsőre nem válaszoltam márc. 14. Most a második márc. 28. üzenetben azt írta, hogy nem válaszoltam, most odaírta a neve mellé, hogy moderátor. Sajnos nem tudom hol kell megnézni, hogy van e ilyen moderátor. Most válaszoltam Neki. Valóban volt egy problémám amivel megkerestem a supportot még decemberben, akkor kaptam is rá választ, azt a végén sikerült rendeznem. Válaszolni már nem tudtam az akkori moderátornak, hogy sikerült rendeznem amire a kérdés vonatkozott mert azt írta az e-mail, amit küldött, hogy az ügy lezárva. Akkor azt írta, hogy fog keresni, majd egy moderátor, mert úgy nézett ki először, hogy Én nem tudom rendezni a problémát, de ez már 3 hónapja volt. Már nem áll fenn a probléma. Okozhat e gondot, ha válaszoltam az üzenetre. Nem szeretném, ha feltörnék a farmom. Természetesen nem kérdezett a farmomról adatot nem is írtam.

Köszönettel:

Gaszton
    ID: 11797097

Utoljára szerkesztett: 29.3.22
  5. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Van ilyen moderátor a fórumon, Boardadmin feladatokat lát el.
    Ha a farmpostádon keresett, akkor személyes ügyben írhatott.
    Ez nem tartozik a fórum nyilvánosságára. Kérlek, kezeld így a továbbiakban.
    Megbízatása alapján nem fér hozzá a személyes adatokhoz, nem törheti fel a farmodat.
    A levélben írt infó alapján eldöntheted, bizalmat szavazol-e számára.

Köszönjük.

6. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. Ne aggódj, mamarygen az egyik legintelligensebb és legtürelmesebb adminunk. Ha kicsit olvasgatsz a fórumon, sokszor találkozhatsz a válaszaival, bejegyzéseivel.

Othep, .dina1. és durnieva kedveli ezt.
  7. chili48

chili48 Törekvő

Szia! Azt szeretném kérdezni nekem van myRaiffeisenem hogy tudok azzal farmaranyat vásárolni?

8. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. hosszumama

hosszumama Fórum-zöldfülű

T. Cím
    Írtam egy problémámról ami jelenleg is fennáll a játékban.
    Választ nem kaptam csak kérdést neved, id azonosítód.
    A nevem hosszumama
    Id azonosítóm 7638675
    Azért nem írtam id azonosítót mert kliens játékkal játszom és azon sajnos nem látszik.
    Nem kioktatást vártam segítséget, de azt nem kaptam.
    Köszönöm szépen

Utoljára szerkesztett: 29.3.22
    Ildikó2 kedveli ezt.
  10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    Az ügyeddel kapcsolatban a Supporton már kaptál választ, az e-mailod-ban tekintsd meg!
    Az ott kapott választ kérlek ne hozd a Fórumra, mert az levéltitoknak minősül!
    Köszönjük!

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. varganóra

varganóra Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Már többször észrevettem, hogy party pörgetésnél ha ismét 2 db party pörgetést pörgetek, akkor nem adódik hozzá az összmennyiséghez. ID4268647
    Köszönöm!

Andzsi1971 kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Röviden: a megnyert pörgetés abban a pillanatban jóváíródik, amint a pörgetés indítására kattintasz.
    Bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ki-is-az-a-csocsoovb.7672/page-13#post-1205432

Utoljára szerkesztett: 31.3.22
  13. varganóra

varganóra Utánpótlás-írogató

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha akkor nézed, amikor megnyerted, már nem is fog változni. A kattintás pillanatában kell figyelni a számlálót. Vagy eggyel fog csökkenni, vagy eggyel nőni. A hivatkozásban, amit hoztam Neked, Csocsó leírta, hogyan figyeld a kereket, ha nem bízol benne. A lényeg:
    - a pörgetés előtt írd fel, mennyi pörgetési jegyed van;
    - minden egyes pörgetést jelölj a papírodon egy vonallal, vagy amivel akarod;
    - amikor megnyerted a 2 db pörgetést, ellenőrizz: vond ki az elpörgetett jegyek számát (ahány strigulád van; vagy megszámolhatod a Megszerzett nyeremények ablakban a pörgetéseket, de ez nehézkesebb, és sok pörgetésnél nem is járható út) a kezdő mennyiségből, és ezt hasonlítsd össze a meglévő mennyiséggel.
    Amennyiben így figyelve is azt tapasztalod, hogy nem stimmel a dolog, akkor jelezd itt névvel, ID-vel, és a pörgetésed adataival (mikor, mennyi volt, hányat pörgettél, mennyi lett), és ellenőrzik.

HéricsBáró, -ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    2022-03-31 10:56:45-kor pörgettél egyet, 26.580 BTP-t kaptál, és így lett 20 party pörgetésed.
    Ezután pörgettél megint, 10:56:55-kor. Ekkor -1 party pörgetés, lesz 19 party pörgetésed. Ennél a pörgetésnél nyertél kettő party pörgetést, így lett 21 party pörgetésed.
    10:57:06-kor megint pörgettél, 4 csillagot nyertél, lett 20 party pörgetésed.

Rendben megkaptad a 2 party pörgetést.

16. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia Segíts kérlek nem kaptam vetőmagot nem tudom elkezdeni az Eventet már kiléptem frrisitettem de vetőmagom nincs ID33224951 Gazdasszony

17. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

genka53 kedveli ezt.
  18. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Kszönöm szépen gazdasszony

19. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

20. ladanyikalmanne

ladanyikalmanne Utánpótlás-írogató

Április elseje!!

Téma állapota: