Visszajelzés Pizzaparti - 2021. június - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 8.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Hááát a 2 piccoloért lehet kapálni. :D Az 50. sorig kell 21410 pont. Az utolsó sorból a 2. kitehetőt (hallgass a sapkára) nem érdemes kiváltani, mert azt megkapjuk a 28. sorban is és a felhő se éri meg esetleg cserére.
    Aki csak a felhőért ültet, annak elég a 28. sorig megcsinálni, (10090 pontig) addig megkapja az összes kitehetőt a felhőre.
    A tojásfestéses eventnél úgy rémlik, hogy kb. 160 pont volt az átlag, de erre ne igyatok mérget, nehogy bajotok legyen . :D:D
    Aki ki szeretné szedni a 2 piccolot, annak ezzel az átlaggal 134 játék kell, ami 38860 csodás paradicsom és 18090 mozarella golyó, ami nem kevés, viszont sok. :)
    Aki csak a felhőig megy, annak ezzel az átlaggal kb. 64 játék kell, ami 18560 csodás paradicsom és 8640 mozarella golyó.
    Sok sikert.

kisegércsaj, inanna11, Melan és 30 más kedveli ezt.
  2. bonita333

bonita333 Rutinos

Sziasztok!
    Azt hiszem ezt az eventet én is kihagyom. Nem bontom le az erdei tisztást....! Egyébként a húsvéti event nem igazán hagyott bennem jó nyomot, úgy hogy ez is arra sarkall, hogy ne törjem magam. Nem igazán fordult még elő velem, hogy nem vágok bele egy eventbe, - hisz minden felhőt meg akarok szerezni - de ez most kihagyom.
    Mindenkinek eredményes, élvezetes játékot kívánok :) :) :)

3. peter1022

peter1022 Rutinos

10 év kihagyás hosszú idő. Jó, hogy vannak köztünk régi/új játékosok. :) :)

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Egyetlen kapavágás sem lesz. Ezt az eventet a gigakatyvasz miatt csak kapavágás nélkül érdemes csinálni. Sok (bocs , rengeteg) gyatra minijáték volt már, de ez az összeset alulmúlja.
    És, ha már picca. Akkor, ha valaki piccázni akar, akkor legalább Milánóig menjen el, de ha lehet még délebre, mert addig legfeljebb olcsó és ehetetlen hamisítványokat talál.

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Kukori!
    Visszanéztem a tojásos csevegőt, és 200 pont körüli átlagok voltak - de majd meglátjuk, változtattak-e valamit a grafikán kívül. A tojásos játékban 9 üres tojás és 6-6 szín volt mindegyikből egy játékban, ami 180 pontot érhetett bónuszpontok nélkül - ha minden szín tojáson volt. Mivel a mechanika azonos, most is a következőkre kell odafigyelni:
    - A táblán minden feltét, ami nem kerül pizzára, 5 pont veszteség.
    - Törekedni kell a kombinációkra, tehát a különböző feltétetekre.
    - Figyelni kell, hogy az utolsó 1-2 lehetőséggel már ne kezdjünk új kombinációk előkészítésébe, hanem zárjuk le a meglévőket.
    - A játék mutatja, hogy mennyi pontot kapnánk egy adott helyre letéve a kártyáinkat; érdemes figyelni és próbálgatni a helyeket, főleg a végén.

vihence, zsona416, Gio és 23 más kedveli ezt.
  6. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Kukorinak köszönöm a számolást és neked Toma az értékes tanácsokat. Sajnos nekem a tojásfestős nem nagyon jött be már nem emlékszem pontosan mennyi játékot kellett játszanom a piccolókért, de sokat. Messze elmaradtam az átlag pontszámoktól remélem most másképp lesz. Ha nem akkor ismét leporolok a raktárban néhány szunnyadó bónuszt. Persze a keréknél is szerencsét próbálok, de arra nem lehet fixen számítani. Jó ötlet a zabkenyér is ha valakinek mint nekem nem áll garmadával a búza. A gyerekeim egyébként jobban átlátják ezeket a dolgokat, de még sajnos suli van én meg türelmetlen vagyok rögtön betolom a sütőbe amihez megvan a gaz. Talán holnap kapunk még jó tanácsot azoktól a gazdatársaktól akik szeretik hamar letudni a dolgokat. Nekem nem sürgős a tegnepit is kicentiztem. Sok sikert mindenkinek aki belekezd aki meg nem annak jó pajtatöltögetést kívánok.Visszanéztem én is 108 játékkal lett meg. Ezért most én is számolok miből mennyi kell nyilván ez csak előzetes kalkuláció, de legalább tudom mennyi egyebet kell használjak.

Utoljára szerkesztett: 9.6.21
    PZoli64, kukori80, Melan és 4 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    42 játék után 189-es átlagod volt. https://board-hu.farmerama.com/threads/drágán-add-a-festéked-2021-március-eventcsevegő.21025/page-21#post-1189870
    108 játék kellett a végéig, ami 194-es átlagot jelent. https://board-hu.farmerama.com/threads/drágán-add-a-festéked-2021-március-eventcsevegő.21025/page-31#post-1190525
    Nekem 105 játékkal volt kész, így fel a fejjel, a "messze elmaradtam..." kitételed szerencsére csak a rossz emlékek hatása, nem a realitás.

Gio, PZoli64, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A szelektív olvasás hasznos dolog;)
    Én már addig fejlesztettem, hogy bizonyos tagok írását már észre sem veszem:music:
    Jó lenne a pizzasütésben 200 körüli átlagot hozni;)
    Igyekszem bevetni egy kis bónuszt, + amit esetleg a kerék ad... szóval pizzasütésre fel;)

zsona416, Gio, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  9. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Dettó!:D

10. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Kíváncsi leszek a tapasztalataidra - és másokéra, akik csinálják, hátha később kedvet kapok, mint a Viking Sagánál, a 11-diket már csináltam xD -, ha megkérhetlek, hogy itt megoszd majd. És sok sikert, örömet a játékban!

zsona416, jutka190226 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Sajnos a mamutok röpülnek a tisztásról, de újraültetem őket a szédültön. De nem mind, a zoknisok maradnak a fiókban, mert abból 6000 felett van. A maradék helyre búza kerül, mert a szezonok lenullázták a készletem.
    Nekem tetszik ez a kirakós minijáték, mert egy kicsit filózni kell rajta, mit hova tegyek. Olyan, mint az ulti. Nem tudod előre, milyen lapot kapsz, de abból kell kihozni a legjobbat.

-W-595-, Gio, Fuhur és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Minden eventnek meg van a varázsa;) Bár nem mindegyik varázsol el;)
    A felhő kell ezért csinálom, de taktikai ötleteket inkább a tervezgető gazdáktól lehet olvasni;)

-W-595-, peter1022, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  13. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Kedves Játékosok!

Az event élő, online!

Egy farmról való kilépést majd visszatérést követően ellenőrizzétek az eventórát, a Hírek felületét!

Csak ezt követően indítsátok a felröppenők érkezéséhez az aratást a
    főfarmon és az erdei tisztáson!

Sikeres játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

Gio, vízinyuszi, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

183 pontot kaptam az első pizzáért;) Cserebere nélkül;)

maszilva, soresne, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  15. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Mesélje már el, hogy hol van a mozzarella golyó? Mert nálam nem jelenik meg, sőt erdei tisztáson aratás után egy darab reppenőt sem kaptam.

16. -Holdfeny-.

Az erdei tisztáson kerested?

semmirevaló kedveli ezt.
  17. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Meggondoltam a dolgokat, hisz event nélkül nem játék a játék, ezért csak neki látok, jutok amíg jutok.:p

18. barni.gazda

barni.gazda Járnitanuló

Sehol nem találom , mire jó a felröppenő???

19. mamaka54

mamaka54 Utánpótlás-írogató

Nekem a tölgyesben van!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Az a játékban az erdei tisztás;) xDxDxD
    Csak csereberélésre jó;)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.