Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by Dolphin, Dec 3, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

This poll will close on May 9, 2028 at 9:58 AM.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
  1. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sylja likes this.
  2. bence66

bence66 Utánpótlás-írogató

Segítsetek ,mit ért raktárház alatt ? A feladat takaríts be 1 raktárházat ?

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

4. bence66

bence66 Utánpótlás-írogató

-BombadilToma- likes this.
  5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Mai egyik feladat: takaríts be 6 fát az ültetvényen. (borul minden, mert ott nem tartok fákat). Ad 2 szupertápot. Kövi feladat: költs 2 szupertápot - és ad néhány CSp-t. Sz'al 2 feladatért kaptam összesen néhány CSP-t és rendezzem át 2x a Bahámat emiatt. Nem egy nagy üzlet...
    Puszi a fejlesztőknek, mindenkinek BÚÉK!

SnéDóri and vihence like this.
  6. Rizstej

Rizstej Kivételes tehetség

Nyilván mert ennek a hozadéka a játék maga :eek: nem pedig a teljesítésért kapott jutalmak. Egyébként én is hasonlókat tapasztalok....:wuerg:

SnéDóri likes this.
  7. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

Vásárolj a boltban, minden lehetséges helyen, ahol valamit venni lehet megcsináltam és még sem lett jó. Melyik a bolt?

8. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Szia. Én ezt úgy szoktam, hogy piroskosár, váza ikon, a legelső tétel a víztartály 250 csp-ért. El szokta fogadni

Dolphin, inanna11 and Sali~*.* like this.
  9. -BombadilToma-

Szia!
    Egy ötlet a szupertáphoz: lépj a területre, amit ír, onnan lépj be a tenyészházba, és indíts el egy darab tenyésztést. Az is 2 szupertáp, de nem kell átrendezni semmit.
    Szia!
    Város, piros tetejű házikó. Bármit vehetsz, ami ott van, CSP-ért vagy FA-ért; növényt, ólat, fát, dekort, vizet, bájitalt, szupertápot... Egyelőre még ha a piros kosárból indítjuk a vásárlást, azt nem érzékeli a rendszer.

10. Chate-farm

Chate-farm Fórum hercege

Szia, én ilyenkor új feladatot kérek a zöld karikával (projekt csere) :)

11. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

Köszönöm igy már sikerült, ezt feljegyeztem..BUÉK

SnéDóri likes this.
  12. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Szép napot mindenkinek! A mai feladat teljesítsd egy megrendelést megcsináltam de nem történt semmi:( köszönöm a segítséget:)

13. -BombadilToma-

Szia!
    A megrendelők Menyét Menyus, Gézen Gúz, stb. Az ő kérésüket kell teljesítened. Ha szerepel a szövegben az alpesi szó, akkor a gyopárvölgyi megrendelőkről van szó.

Elérhetők:
    - Gazdakörből
    - Tanyaházból

- Bal oldali menüsorból

vihence and -ágianyu33- like this.
  14. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Köszönöm szépen :)

-BombadilToma- likes this.
  15. Anna051955

Anna051955 Törekvő

Üdv Farmerek! Teljesítettem a heti 7 feladatot. A jutalmat megkaptam, de a szobor melletti számláló mikor ugrik eggyel? A múlt heti feladatsort is teljesítettem maradéktalanul és nem változott a számláló állása.

Last edited: Jan 4, 2026
  16. kutyaszálló

kutyaszálló Fórumőrült

Sziasztok!
    Nekem csak egy bánatom van: a fampengős feladatok:cry::cry::cry:
    A kicsiken nem sokat tudok gyűjtögetni és amikor lecserélem farmaranyért a feladatot utána újra azt kapom kicsit
    kinyílik a bicska a zsebembenxDxDxD
    Úgy gondolom nem véletlenül cseréljük a feladatokat,szerintem,de emiatt elúszik egy egész sor,az már kicsit idegesít8)
    Ami jönne a kicsiken egy kis öröm, azt így frankón el is veszik, ráadásul a farmarany se terem a fán mindenkinek:music::music::music:

vihence, Kuzdern and SnéDóri like this.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Pontosan melyik számlálóra gondolsz?

A Barifejekre?

Ha adott napon teljesítjük mind a 4 feladatot, akkor alul a 7-napos sorozat számlálóban megjelenik egy Barifej.
    Ha a következő napon is teljesítjük mind a 4 feladatot, akkor már 2 Barifejet látunk:

A sor végi jutalmat akkor kapjuk meg, ha 7 egymást követő napon mind a 4 feladatot teljesítettük.

Amennyiben egy nap kimarad, a sorozat lenullázódik, s elölről kell kezdenünk a 7 napot, a jutalom ilyen esetben nem változik meg:

Vagy pedig:
    A kőtömb alatt A jelenlegi sorozat - leghosszabb sorozatra?
    A szobor (kőtömb) alatti heti (7-napos) sorozat számlálón két értéket látunk:

A felső azt mutatja, hogy jelenleg hány 7-napos teljesítésünk volt folyamatosan. Az alsó azt mutatja meg, hogy mi volt a leghosszabb, megszakítás nélküli 7-napos sorozatunk.
    A két szám egyforma lesz egészen addig, amíg minden egyes napon teljesítjük a napi 4 feladatot. Ha megszakad a 7-napos sorozatunk, akkor a felső számláló ismét 0-ról fog indulni, míg az alsó számlálóban megmarad a leghosszabb sorozat értéke. Ha a következő sorozatban több 7-napos sorozatunk lesz megszakítás nélkül, akkor fog az a számláló újra növekedni.

Ha szeretnéd tudni, volt-e megszakításod, akkor kérlek, farmnévvel, ID-vel gyere át a Fórum főoldalának közepe táján az egyik Segítségkérő topikba.

Teljes ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek.27128/#post-1478474

18. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Az egyik feladatnak azt kaptam, hogy "Teljesíts egy megrendelést". Beadtam két gazdaköri feladathoz is terméseket, de nem pipálta ki a feladatot. Hogyan lehet ezt teljesíteni?

19. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

A Szezonosoknál kell teljesíteni megrendelést.
    Amikor "holt szezon" van, és ilyet kér a városi, akkor itt megnyitod és teljesítesz feladatot. (gazdaköri, szezon, városi)

edina242 and -ágianyu33- like this.
  20. apumbiapa

apumbiapa Fórum bárója

Szia!

A középső ikonra kell kattintani.

edina242 and farmerSS like this.