Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 3.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 9.5.28, 09:58.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. PaySkin

PaySkin Fórumelemző

Szia!
    Nem, beléptem a teliholdas farmra és kipipálta, jött a felugró :) @vazulneni8 esetében ez a gombaerdőnél jelentkezett (utánam írta)
    Kamu képeket nem készítek :) még nem bosszantott fel annyira a játék!

vihence, cicimsincs és zsani_apja kedveli ezt.
  2. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!

Az ültetvény melyik terület? :oops:

3. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Utoljára szerkesztett: 30.12.25, 16:44
  4. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sylja kedveli ezt.
  5. bence66

bence66 Utánpótlás-írogató

Segítsetek ,mit ért raktárház alatt ? A feladat takaríts be 1 raktárházat ?

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

7. bence66

bence66 Utánpótlás-írogató

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Mai egyik feladat: takaríts be 6 fát az ültetvényen. (borul minden, mert ott nem tartok fákat). Ad 2 szupertápot. Kövi feladat: költs 2 szupertápot - és ad néhány CSp-t. Sz'al 2 feladatért kaptam összesen néhány CSP-t és rendezzem át 2x a Bahámat emiatt. Nem egy nagy üzlet...
    Puszi a fejlesztőknek, mindenkinek BÚÉK!

SnéDóri és vihence kedveli ezt.
  9. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Nyilván mert ennek a hozadéka a játék maga :eek: nem pedig a teljesítésért kapott jutalmak. Egyébként én is hasonlókat tapasztalok....:wuerg:

SnéDóri kedveli ezt.
  10. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum biztosa

Vásárolj a boltban, minden lehetséges helyen, ahol valamit venni lehet megcsináltam és még sem lett jó. Melyik a bolt?

11. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Szia. Én ezt úgy szoktam, hogy piroskosár, váza ikon, a legelső tétel a víztartály 250 csp-ért. El szokta fogadni

Dolphin, inanna11 és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

Szia!
    Egy ötlet a szupertáphoz: lépj a területre, amit ír, onnan lépj be a tenyészházba, és indíts el egy darab tenyésztést. Az is 2 szupertáp, de nem kell átrendezni semmit.
    Szia!
    Város, piros tetejű házikó. Bármit vehetsz, ami ott van, CSP-ért vagy FA-ért; növényt, ólat, fát, dekort, vizet, bájitalt, szupertápot... Egyelőre még ha a piros kosárból indítjuk a vásárlást, azt nem érzékeli a rendszer.

Sali~*.*, nagymami2, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Szia, én ilyenkor új feladatot kérek a zöld karikával (projekt csere) :)

14. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum biztosa

Köszönöm igy már sikerült, ezt feljegyeztem..BUÉK

SnéDóri kedveli ezt.
  15. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Szép napot mindenkinek! A mai feladat teljesítsd egy megrendelést megcsináltam de nem történt semmi:( köszönöm a segítséget:)

16. -BombadilToma-

Szia!
    A megrendelők Menyét Menyus, Gézen Gúz, stb. Az ő kérésüket kell teljesítened. Ha szerepel a szövegben az alpesi szó, akkor a gyopárvölgyi megrendelőkről van szó.

Elérhetők:
    - Gazdakörből
    - Tanyaházból

- Bal oldali menüsorból

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Köszönöm szépen :)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  18. Anna051955

Anna051955 Törekvő

Üdv Farmerek! Teljesítettem a heti 7 feladatot. A jutalmat megkaptam, de a szobor melletti számláló mikor ugrik eggyel? A múlt heti feladatsort is teljesítettem maradéktalanul és nem változott a számláló állása.

Utoljára szerkesztett: 4.1.26, 09:11
  19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nekem csak egy bánatom van: a fampengős feladatok:cry::cry::cry:
    A kicsiken nem sokat tudok gyűjtögetni és amikor lecserélem farmaranyért a feladatot utána újra azt kapom kicsit
    kinyílik a bicska a zsebembenxDxDxD
    Úgy gondolom nem véletlenül cseréljük a feladatokat,szerintem,de emiatt elúszik egy egész sor,az már kicsit idegesít8)
    Ami jönne a kicsiken egy kis öröm, azt így frankón el is veszik, ráadásul a farmarany se terem a fán mindenkinek:music::music::music:

Kuzdern és SnéDóri kedveli ezt.
  20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Pontosan melyik számlálóra gondolsz?

A Barifejekre?

Ha adott napon teljesítjük mind a 4 feladatot, akkor alul a 7-napos sorozat számlálóban megjelenik egy Barifej.
    Ha a következő napon is teljesítjük mind a 4 feladatot, akkor már 2 Barifejet látunk:

A sor végi jutalmat akkor kapjuk meg, ha 7 egymást követő napon mind a 4 feladatot teljesítettük.

Amennyiben egy nap kimarad, a sorozat lenullázódik, s elölről kell kezdenünk a 7 napot, a jutalom ilyen esetben nem változik meg:

Vagy pedig:
    A kőtömb alatt A jelenlegi sorozat - leghosszabb sorozatra?
    A szobor (kőtömb) alatti heti (7-napos) sorozat számlálón két értéket látunk:

A felső azt mutatja, hogy jelenleg hány 7-napos teljesítésünk volt folyamatosan. Az alsó azt mutatja meg, hogy mi volt a leghosszabb, megszakítás nélküli 7-napos sorozatunk.
    A két szám egyforma lesz egészen addig, amíg minden egyes napon teljesítjük a napi 4 feladatot. Ha megszakad a 7-napos sorozatunk, akkor a felső számláló ismét 0-ról fog indulni, míg az alsó számlálóban megmarad a leghosszabb sorozat értéke. Ha a következő sorozatban több 7-napos sorozatunk lesz megszakítás nélkül, akkor fog az a számláló újra növekedni.

Ha szeretnéd tudni, volt-e megszakításod, akkor kérlek, farmnévvel, ID-vel gyere át a Fórum főoldalának közepe táján az egyik Segítségkérő topikba.

Teljes ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek.27128/#post-1478474

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.