Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ptzsombi

ptzsombi Járnitanuló

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Ahogy egy korábbi válaszomban írtam a panaszládában és már több játékos is jelezte, módosítani kell a Beállításokban az egérkurzoros rámutatást. Csak akkor tűnik el a megjelenő információs ablak, ha ezt a beállítást kikapcsoljuk, vagyis "KI" állásba állítjuk, majd alul a mentés gombra kattintunk.
    Mindkettőtöknél módosítottam a beállítást, most már tudjátok aratni a csápot.
    A kép nem a ti farmotokon készült.

upload_2025-2-14_3-12-43.png

További jó játékot!

Swartsch, kincsembogaram67, Othep és 2 más kedveli ezt.
  3. csakierzsebet59

csakierzsebet59 Junior szaki

En se tudom mindig learatni

4. évaauth

évaauth Haladó

A szezon jutalompont begyűjtésekor a betöltő virág forog csak tegnap óta.Ki kell lépni,majd újra be, hogy a pontokat megkapjam.

5. tsokiskex

tsokiskex Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sehol nem találok erről infót de tegnap óta nem tudok aratni. Csak én vagyok így vele?? Egyszerűen nem működik semmilyen funkció

6. imre51

imre51 Utánpótlás-írogató

Szep napot !Van egy problemam,a polip 2-ik csapjanal ott a piros felkijaltojel,nem tudom kinyitni a 3-ikat engedte.Mit tegyek,hogy kinyissam? Az ID 2477259. Koszonom ha segitesz.

7. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Ezt beállítottad már?
    Beállítások módosítása szükséges! - Valentin-nap 2025

Lehet, hogy ez a gond Nálad is.

8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. imre51

imre51 Utánpótlás-írogató

Koszonom szepen a segitseget,megoldodott.Tovabbi szep napot.

Sylja kedveli ezt.
  10. galagonya51

galagonya51 Járnitanuló

Szia! Nem tudom másnál is jeletkezik a hiba? Ha learatom a csápokat és utána átmegyek másik területre nem tudok csinálni semmit! ! Minden alkalom után frissíteni kell !!!

Pincsyyy kedveli ezt.
  11. jani8888

jani8888 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítséget kérnék próbálkoztam a mobilos alkalmazással be is jött be tudtam lépni , de nem jelenik meg a valentin napi event. jani8888 ID: 1897329

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a központ erre utasítást ad. Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is. Jelenleg további információkkal nem tudok szolgálni.
    Ebből adódik az is, hogy esetleg nem érhető el minden event még a felületen.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    kérlek, pontosítsd a problémádat és hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    Amennyiben a Polip csápok aratásával van problémád, olvasd el ezt a Közleményt, és végezd el a beállítás módosítást.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ükséges-valentin-nap-2025.25999/#post-1435843
    Ha más a problémád, akkor várunk a probléma kifejtésével és az azonosító adatokkal.
    Megértésedet köszönöm!

csakierzsebet59 és Swartsch kedveli ezt.
  14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a Tintin csápjai közül 5-t aktiváltam már, de csak az első 3-t tudtam a második szintre fejleszteni. Az utóbbi kettő már elérte az első szint befejezését, van 4 db Díszes tollam, de inaktív a fejlesztésnél. Valaki megnézné, hogy hol hibázok? Előre is köszönöm! Farm név : franyo121 ID.: 36281016

15. Dolphin

Szia,
    mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, nem tudok benézni Hozzád.
    Én nem tapasztaltam Chrome böngészőben most problémát.
    Amit javasolni tudok, az a beragadt Sütik törlése, Gyorsítótár ürítése.
    Amennyiben ezek nem segítenek, kérlek, hozz azonosító adatokat.
    Köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    nem tapasztaltam problémát a játékban.
    Hol nem tudsz aratni? Kérlek, fejtsd ki bővebben a tapasztaltakat. Kliensben vagy böngészőben játszol?
    Mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, belépni nem tudok Hozzád.
    Így az általános dolgokat tudom javasolni részedre:
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár űrítése és Cookiek (Sütik) törlése
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    nem tapasztaltam ilyen problémát.
    Kliensben vagy böngészőben észlelted?
    Ha továbbra is tapasztalod, mindenképpen hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    Amit javasolni tudok, az a Sütik törlése és a Gyorsítótár ürítése, CCleaneres gép takarítás.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    a Csáp fejlesztéshez Titkos üzenetre van szükséged, ellenőrzésem alapján azzal nem rendelkezel. A Díszes tollal a Csáp érési idejét tudod csökkenteni.
    Ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/valentin-nap-2025.25993/
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  19. évaauth

évaauth Haladó

Köszönöm!
    Másik 3 farmomnál is ez a helyzet.De a polip csápjainak aratásakor,visszatérve pl.a főfarmra,ugyanúgy a töltővirág forog.
    /Firefox/

évaauth ID11581979

* idézést javítottam / Dolphin​

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.2.25
  20. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Bocsánat. Elkerülte a figyelmemet a kiírásod Dolphin modi. Hálás szívvel köszönöm, sikerült learatnom a csápot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.