Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szia!
    9 órától 30 percig nem volt elérhető a belépési oldal.
    Ebből már rendszert csinálnak.
    Egy hónapja nem volt olyan event ami hibátlanul lement volna, úgy néz ki ezt kell megszokni és türelemmel ha játszani akarunk.

Mica67, marcsi5556, rjolka és még 1 ember kedveli ezt.
  2. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Sziasztok! A napi ajándéknál a belépési bónuszsor üres, a felhősor számlálója 2 db-ot jelez ugyan (tegnap este arattam utoljára), de már aratni azt se lehet, "Most éppen nincs kész sor". Egyetlen területre se lehet belépni.

rjolka kedveli ezt.
  3. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Már működik.

4. apus54

apus54 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A 30 perces leállás még elmenne, persze bosszantó mert nem ülhet az ember egész nap a gép előtt. Azt viszont nem tudom, normális dolog-e az, hogy a Bigpoint.com két napja nem működik, nincs!!!

monster_02 és marcsi5556 kedveli ezt.
  5. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Üdvözletem!

Tegnap este 9 órakor a játék közben állt meg a rendszer, azóta csak most 11ó 40 perc-kor léptem be , de ahogy látom a fenti hozzászólásokat, ma sem volt hiba nélküli játék.
    Bosszankodom, mert letermeltem az összes növényt, különböző bónuszok hozzáadásával, a felröpim is megvan és a végén nem tudom megszerezni a felhőt sem? A jobb oldalról nem is álmodom.

Üdv: Böbi49

6. Manocska74

Manocska74 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Remélem jó helyen járok.Azt szeretném kérdezni,a Felhősor hol található.
    Több képet láttam,de nem tudom hol keressem :(
    Kérlek segítsetek.
    Nemes74 ID:57430376
    Köszönöm.

7. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az égig érő paszulyhoz, a felhősorokhoz az ábrán jelölt 10-es számnál található ágacskával tudsz eljutni:

1. Város
    2. Szédült szántó
    3. Főfarm
    4. Erdei tisztás
    5. Kerge kert
    6. Mesterségek völgye
    7. Kalózbarlang
    8. Bahamarama szigetcsoport: Ültetvény, Kincses sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Maja szentély, Hajótöröttek partja területek
    9. Építési terület - ideiglenes eventes terület (időszakosan aktív, az aktuális eventkiírások alapján)
    10. Égig érő paszuly
    11. Kerekkerék
    12. Valdemár vándor vidámparkja (időszakosan aktív)
    13. Házi kedvenc futtató
    14. Teliholdas területek: teliholdas farm, Gombaerdő, kísértetjárta kúria
    15. Szezon eventes felület (időszakosan aktív, az aktuális event kiírások alapján)
    16. Világítótorony - új dekoros terület
    17. Gyopárvölgy - Északi erdő
    18. Gyopárvölgy - Napraforgódomb

A felhősorokról itt olvashatsz bővebben:

GYIK - Az égig érő paszuly | Farmerama HU

Farm_Tadity_ és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérdésedet elvittem ellenőrzésre, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga.
    Köszönöm!

9. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Sajnos a játékban időről időre fennakadások tapasztalhatóak. A Központban igyekeznek mindig a lehető leghamarabb elérhető tenni a játékot a játékosok számára.
    Higgyétek el, hogy sem mi, sem pedig Központ nincs könnyű helyzetben.

Mást sajnos ez ügyben nem tudunk tenni, mint türelmet kérni tőletek.

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét!
    Kollégám megkereste az eltünt Pelikánt, az Erdei tisztáson, jobb szélén megtalálod!

11. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. A paszulyról sem engedi leszedni a sorokat, legalább 2x ki kellett lépnem, hogy folytatni tudjam a leszedést. Most már annyit bosszankodom a játék miatt, hogy megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a játékot. már nem szórakozás ebben a formában. De sok időm és pénzem is benne van, hát így még gondolkodom.

valibori69 és stellácska26 kedveli ezt.
  12. antonka2011

antonka2011 Utánpótlás-írogató

Meglepő és mulatságos? A lekvárfőző kicsit elcsúszott az eredeti helyétől balra.

13. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Sziasztok. A titokzatos tojást csak kézzel lehet leszedni? Nem tudom nála használni az arató gépet sehogy. Köszönöm a választ. zsóka56

14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az aratógép leszedi, ha beérett.
    Ha elveszítette ajándék adó tulajdonságát, akkor csak kézzel lehet kitörölni. Bővebben: #3

Sali~*.*.* kedveli ezt.
  15. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Köszönöm a választ. Még se szedi le, pedig máshol müködik, igy marad az egyenkénti leszedés. -.-

16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Ha kiteszed, az első érésnél lehet géppel leszedni, amikor már az adományait adja, azt csak kézzel lehet learatni.

aida2330, -BombadilToma- és Kuzdern kedveli ezt.
  17. Varga-Zsuzsa

Varga-Zsuzsa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tudtok valamit arról, hogy még mindig nem működik a bankkártyás vásárlás? Kb. 2 hete jeleztem a supportnak a problémát. Azt a választ kaptam, hogy tudnak róla, dolgoznak rajta. Ma szerettem volna munkásokat venni, ugyanazt írta ki, mint két hete. Viszont a supportnak nem tudom jelezni. Ahogy megírtam a levelet, bejelöltem amit kell, feldobott egy olyan oldalt, hogy jelöljek meg rajta különböző dolgokat, de egy olyan egész oldalt dobott fel, ami a levelemet teljesen eltakarta, ezáltal nem lett elküldhető a levél. Se munkások, se levél.

Köszönöm a választ.

18. .dina1.

.dina1. Törekvő

Szia! Én ma szezonmunkásokat vettem bankkártyára és sikerült.

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  19. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Szervusztok!
    Kész vagyok nagy bunyó felhősorommal, de nem találom a haláli támadás és a mosómedve móka dekorjaimat.
    Megkérhetlek, hogy nézzetek utána? Köszönöm szépen!
    SzászNóra ID: 49850890

Enike** kedveli ezt.
  20. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Sziasztok! Nem működik a játék. Elültettem a 10 db eventnövényt, de se vizezni, se trágyázni, stb nem lehet. A kiskockákat se lehet kitenni. Ki-beléptem, takaritottam, semmi nem változott. Azt hiszem, itt fejeztem be a farmerámázást.

Akadozva, de beindult a játék.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.8.23
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.