Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Akit érdekel, ajánlom szíves figyelmébe, mivel jövő héten már indul az idei TOP, megcsináltam a TOP rákészülési készlet segédletet, frissítve a korábbi Excelemet az eddig azóta játékba került elemekkel.
    Az aláírásomba is betettem:
    2025. TOP összerakási segédlet címmel
    https://1drv.ms/x/c/89758b99c98afcf3/EaVCDbAE1h9NtuPvu1KqI00BKSDePf0D23AsKraJocvnHg?e=PTr0WD

Kizárólag a "darab" oszlopokba írjatok bele, az összegzéseket és göngyölítéseket az Excel már elvégzi.
    Az első fülre egy 1 MD-s, a második fülre egy 10 MD-os beadást írtam be példaként. Keressétek meg a beadási sorokat, és töröljétek azokat, mielőtt a saját beadásotokat összeállítanátok.
    Sikeres játékot kívánok! :D:inlove:

2. wrola

wrola Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Régóta játszom, de néhány évet kihagytam! Nagyon előnyös felhőim hiányoznak, melyeket pótolni nem tudok. Na mindegy, valahogy 256 szintemen eljutottam oda, lett 4 db virágfestésem, meg 1-2 kisebb %-os felhőm hozzá, de még kell a termék is a rekeszbe,..ha jól néztem. Az 5. virágfestés hónapok óta nem érkezik, és mindjárt itt a top. Tavaly 20 milliárdomba került (vásároltam a fákat, amarántot), hogy 10 milliárd értékkel bent lehessek a top-ban. 2-es piacon minden drága... :( Ha már így alakult, (4 virágfestés) szeretném kicsit takarékosabbá tenni . :) Készültem már erre, tápokkal jól álliok. Esetleg tippeket, mire figyeljek ? Ha nincsen kedvetek írni, :) esetleg egy link ól nullázásról ? :)

-ágianyu33- és genka53 kedveli ezt.
  3. genka53

Szia!
    Nem biztos, hogy örökre le kell mondanod az értékes felhőkről, mert időnként szokott lenni retro vásár, és szerencsés esetben lehet, talán betesznek olyan felhőket is, amelyek neked hiányoznak. (Feltételezem, hogy az összes Piccolo ládádat felhasználtad már, és ezzel együtt lett csak 4 virágfestésed. Sajnálom, ha lehetne küldeni, szívesen adnék egyet, de sajna nem lehet.)
    Érdemes elolvasni a minden egyes event csevegőjének a nyitó hozzászólását, amivel a moderátorok megindítják a csevegőt.
    Itt a Javaslat - Eventsegédlet, avagy mit hogyan részben a 14. oldalon részletesen szerepel az ólakkal való nullázás:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-1020871

Sikeres nullázást! :D:inlove:

rozo52, GA-BI-O-Farm, wrola és 3 más kedveli ezt.
  4. wrola

wrola Utánpótlás-írogató

Köszönöm. :) Lenne még egy kérdésem. Beszedtem az összes dekoromat, van mód rá, a különleges tulajdonságokkal bírókat előre sorolni, vagy ..nem tudom. Hogy keressem ki a 10 ezer dekorból azt a 10-20 db-ot, melyre éppen szűkségem lenne ? Ki szeretném válogatni, illetve külön kitenni egy helyre a + állatot adókat, + terményeseket máshová stb. Meg kell néznem a bónusz lexikonban melyek azok, és kikeresni nálam? Van más lehetőségem ?

GA-BI-O-Farm és genka53 kedveli ezt.
  5. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A Dekorbázisban elég sok szűrési lehetőség van. Érdemes lehet kipróbálni.
    https://bazisok.farmgazdak.hu/dekor-tablazat/

Utoljára szerkesztett: 10.11.25, 22:53
    Kuzdern, GA-BI-O-Farm, wrola és még 1 ember kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    4 db Virágfestéssel csak akkor tudsz nullázni, ha van legalább egy felhőd, ami csökkenti az ólak érésidejét:
    - Húsvét 2012 - 5% - hatóidő: 16 óra
    - Szárnyas ovi - 5% - hatóidő 30 perc
    - Karneválkirálynő felhősor 1 - 10% - hatóidő 1 óra

A legjobb, ha rendelkezel a Húsvét 2012 felhővel, mert akkor a Virágfestések teljes 10 órás hatóideje alatt tudsz nullázni. A rekeszbe be kell tenni a Valentin-napi cserepet, és a Tojáspuncsot vagy a Sajtgolyót. Így meglesz a 100%, ami kell a nullázáshoz.

Ha nincs meg ez a felhőd, akkor csak a másik két felhő hatóideje áll a rendelkezésedre. Ne egyszerre használd őket, hanem egymás után. A Szárnyas ovi mellé kell a két termék a rekeszbe; a Karneválkirálynős mellé elég csak a Valentin-napi cserép, így mehet a másik rekeszbe egy Ólbevételi bónusz.
    Mivel nagyon rövidek a hatóidők, tervezd meg a nullázást, és előre rendezz be több területet ólakkal, hogy a teljes hatóidőt ki tudd használni.

Nullázás linkje: https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-1020871

Kuzdern, rozo52, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  7. wrola

wrola Utánpótlás-írogató

Szia! :)

Köszönöm. :)

Megvan a "- Húsvét 2012 - 5% - hatóidő: 16 óra"

Azt azért sajnálom, hogy még így is el kell foglalni mindkét aranyrekeszt,...ez -2 állat körönként :(
    Óránként mennyi kört tudtok le, 5 területen ? feltéve, hogy nem akadozik a játék persze) Gondolom méregettétek anno :)

genka53, GA-BI-O-Farm és -BombadilToma- kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én olyan 2-400 kört tudok csinálni, de 5-600 kör is beleférhet (egy területen, csak kattintgatva a munkásokkal). És képtelen vagyok órákig kattogni, fél óra után felállok, csinálok valamit. Szóval ELVILEG beleférhet 10 órán át kb. 600 kör, de GYAKORLATILAG ezt nem lehet bírni (vagy nagyon-nagyon motiváltnak kell lenni hozzá).

Ha van a másik két felhőd, akkor kiválthatod eggyel az 5%-os bónuszt, de csak a felhő hatóidejéig. Amíg két felhőt tudsz egyszerre használni, addig mehet az ólbevételi is.

ladislaw11, Kuzdern, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  9. papatoll61

papatoll61 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!A "FarmSámán" féle pörgetés működik nálatok, nem igazán találom a "farmwheel" sort!

10. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

11. papatoll61

papatoll61 Fórum-zöldfülű

Utoljára szerkesztett: 11.11.25, 20:23
    genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. lenoxa

lenoxa Haladó

Sziasztok! Hátha tud segíteni valaki: ha a trágya mennyiségét szeretném felszaporítani melyik állattal járok a legjobban a Bahán ill. a Farmon? Nem kezdő játékos vagyok, de ritkán szokott kifogyni a trágyám.:)

13. genka53

Szia!
    Sajnos a cromium alapú böngőszőkben nem működik FarmSámán módszere.
    Közvetlenül azután, amikor erről a módról olvashattunk, egyszer tudtam Chrome-ban gyorsított ütemben kerékkerekezni, mert az utána következő frissítéskor megszűnt ez a lehetőség a Chrome-ban, az Edge-ben és az Operában is.
    Úgy tudom egyedül a Firefoxban működik a FarmSámán szisztéma.

Swartsch, rozo52 és farmerSS kedveli ezt.